Ευρώπη

Αταμάν: «Θέλαμε τον Τζέιμς το καλοκαίρι, αλλά μας είπε ότι διάλεξε Παναθηναϊκό»

Την πόρτα του Μάικ Τζέιμς… χτύπησε το καλοκαίρι η Γαλατασαράι, όπως αποκάλυψε ο Εργκίν Αταμάν, ωστόσο ο Αμερικανός γκαρντ είχε συμφωνήσει ήδη με τον Παναθηναϊκό Superfoods.

Δύο παίκτες της Μπασκόνια είχε βάλει στο… μάτι η Γαλατασαράι το φετινό καλοκαίρι, όπως αποκάλυψε ο Εργκίν Αταμάν στο επίσημο κανάλι της ομάδας, ωστόσο δεν κατάφερε να αποκτήσει κανέναν. Σύμφωνα με τον Τούρκο προπονητή, η «τσιμπόμ» είχε «κλείσει» τον Ντάριους Άνταμς, αλλά η περίπτωσή του… ναυάγησε λόγω του πραξικοπήματος στη χώρα, ενώ στη συνέχεια οι άνθρωποι του συλλόγου έκαναν κρούση στον Μάικ Τζέιμς, όμως τους είχε προλάβει ο Παναθηναϊκός Superfoods.

Στη συνέχεια, ο Αταμάν ερωτήθηκε για τον Στεφάν Λάσμε: «Ο Λάσμε θα είναι έτοιμος να παίξει την επόμενη σεζόν. Όμως, δεν ξέρω που θα πάει. Είναι δύσκολο να πω τι θα γίνει την επόμενη χρονιά. Ακόμη δεν έχει γίνει κάποιο πλάνο».

Τέλος, για το αν θα ήθελε να παραμείνει στην τουρκική ομάδα: «Δεν υπάρχει άλλη ομάδα στον κόσμο που θα ήθελα να δουλέψω περισσότερο, από τη Γαλατά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x