Ευρώπη

Αθηναίου: «Είχαμε καλές και κακές στιγμές»

Στα «σκαμπανεβάσματα» της απόδοσης του Άρη απέδωσε το τελικό αποτέλεσμα και το +3 των «κίτρινων» ο Γιάννης Αθηναίου μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Ο διεθνής γκαρντ τόνισε πως ήταν μια σημαντική και δύσκολη νίκη και πως πάντα προσπαθούν για το καλύτερο στις προπονήσεις και στους αγώνες. Έδωσε σύνθημα για το επόμενο ματς στο πρωτάθλημα, τόνισε πως οι παίκτες ξέρουν που αγωνίζονται και πως είναι μία ομάδα που θα βγάλει καλύτερες συνεργασίες στο μέλλον.

Αναλυτικά: «Πρώτα από όλα, συγχαρητήρια σε όλους για την νίκη ήταν ένα πολύ δύσκολο και κρίσιμο παιχνίδι, αλλά θέλαμε τη νίκη για πολλούς λόγους. Είχαμε κάποιες κακές στιγμές στον αγώνα με κακές επιλογές. Προσπαθούμε κάθε μέρα στις προπονήσεις να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και τώρα έχουμε μπροστά μας ακόμα ένα σημαντικό παιχνίδι για την Α1 και θέλουμε και εκεί τη νίκη.

Εμείς κάθε φορά θέλουμε να νικάμε, δουλεύουμε παρά πολύ σκληρά, ξέρουμε τι είναι ο Άρης και ποια φανέλα φοράμε, όλοι θέλουν να νικούν στην ομάδα, μηδενός εξαιρουμένου, από τα τελευταία παιχνίδια πέρα από το παιχνίδι με την Βόννη σε όλα παλέψαμε, αλλά τα χάσαμε. Είμαστε μια νέα ομάδα με πολλούς καινούργιους παίκτες, όσο περνάει ο καιρός και δουλεύουμε θα βγάζουμε περισσότερες συνεργασίες μεταξύ μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x