Ελλάδα

Αθηναίου: «Σήμερα εγώ, αύριο άλλος...»

Στον πλουραλισμό της ΑΕΚ, που ανέδειξε αυτή τη φορά και τον ίδιο πρωταγωνιστή επιθετικά στάθηκε ο Γιάννης Αθηναίου μετά τη νίκη επί του Άρη.

Η ΑΕΚ έφτασε σε... διπλή νίκη επί του Άρη (καλύπτοντας και τη διαφορά του πρώτου αγώνα) και ο Γιάννης Αθηναίου δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίησή του.

«Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα με αρχές, τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Ξέραμε ότι πρέπει να καλύψουμε και τη διαφορά του πρώτου αγώνα. Στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε μουδιασμένοι, όπως και στο δεύτερο. Στη συνέχεια έπρεπε να αντιμετωπίσουμε το πικ εν ρολ του Άρη. Τελικά τα καταφέραμε και φτάσαμε στη νίκη. Η διακοπή θα μας βοηθήσει να δέσουμε μετά και την έλευση του Σκότι», ανέφερε ο 26χρονος γκαρντ που είχε 14 πόντους.

Όσο για το αν είχε έξτρα κίνητρο απέναντι στην πρώην ομάδα του, τόνισε: «Δεν υπήρχε κάποιος λόγος. Θεωρώ ότι όλοι οι παίκτες χρειάζονται στην ομάδα, έτσι και εγώ προσπαθώ να έχω το ρόλο μου και να κάνω ότι μου λέει ο προπονητής. Σήμερα μου βγήκαν τα σουτ, κάποια μέρα θα είναι άλλος παίκτης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x