Ελλάδα

Άτκινς: «Επιτέλους δράση»

Την ευχαρίστησή του για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση εξέφρασε ο Έρικ Άτκινς, τονίζοντας την πίστη του για το ότι ο ΚΑΟΔ θα καταφέρει να μπει στα πλέι οφ της Basket League.

Την πίστη του για την είσοδο του ΚΑΟΔ στα πλέι οφ της Basket League εξέφρασε ο Έρικ Άτκινς στο blog του στην επίσημη σελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Ο Αμερικανός πλέι μέικερ αναφέρθηκε στην αισιοδοξία του για τη συνέχεια, τονίζοντας παράλληλα και την ικανοποίησή του για την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά:
«Καλημέρα σε όλους τους μπασκετικούς φιλάθλους της Ελλάδας!

Επιτέλους δράση! Επιτέλους παίζουμε ξανά επίσημο αγώνα… Πέρασε πολύς καιρός και παρότι είχαμε την ευκαιρία να ξεκουραστούμε σωματικά και πνευματικά, είναι γεγονός ότι μου έλειψε η δράση.

Ευτυχώς που κάναμε και δύο φιλικά παιχνίδια με έναν δυνατό αντίπαλο όπως ο Άρης, που θεωρώ ότι θα μας βοηθήσουν να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι στο παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας.

Αν παίζαμε με τον Απόλλωνα πριν την διακοπή του πρωταθλήματος, θα σας έγραφα άλλα πράγματα για τον αγώνα, γιατί είχαμε πολύ καλό μομέντουμ, παίζαμε όμορφο μπάσκετ, με συνεργασίες και πήραμε και αποτελέσματα.

Τώρα το ζητούμενο να βρούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται ρυθμό μέσα από το παιχνίδι. Αυτό είναι ερωτηματικό όχι μόνο για τη δική μας ομάδα, αλλά για τις περισσότερες, αφού η διακοπή ήταν μεγάλη.

Από τη στιγμή που κερδίσαμε τον Πανελευσινιακό και πετύχαμε τον αρχικό στόχο της παραμονής στην κατηγορία, είναι λογικό να θέλουμε να κοιτάξουμε αν μπορούμε να μπούμε στα πλέι οφ. Το θέλουμε όλοι, ξέρουμε ότι έχουμε τις δυνατότητες να το πετύχουμε και θα τα δώσουμε όλα στα παιχνίδια που απομένουν.

Περιμένουμε έναν δύσκολο αγώνα αύριο στην Πάτρα και για όλα όσα προανέφερα σχετικά με την διακοπή, αλλά και γιατί έχουμε απέναντί μας μια ομάδα που είναι ποιοτική και είναι βέβαιο ότι θα επιδιώξει να αντιδράσει μετά το άσχημο διάστημα που είχε με κάποιες συνεχόμενες ήττες.

Είμαστε καλά προετοιμασμένοι, μένει να ακολουθήσουμε το πλάνο πάνω στο οποίο δουλέψαμε όλη τη βδομάδα και ευελπιστούμε ότι θα είμαστε εμείς οι νικητές
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x