Ελλάδα Α2 / Β / Γ Εθνική

Αύριο η «πρώτη» του Πανιωνίου

Αύριο στις 18:00 ξεκινά την προετοιμασία του ο Πανιώνιος, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Απών ο Φάχρο Αλίχοντζιτς.

Δουλειά πιάνουν από αύριο άπαντες στον Πανιώνιο, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, καθώς θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση της ομάδας στις 18:00.

Τυπικά οι «κυανέρυθροι» θα αγωνιστούν στην Α2, όμως αυτό δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη, καθώς περισσεύει μια θέση στην Α1, μετά την αποχώρηση της Κηφισιάς, και σήμερα η ΕΟΚ εξέδωσε πρόσκληση ενδιαφέροντος για όσες ομάδες επιθυμούν να διεκδικήσουν τη θέση, μεταξύ αυτών και ο «Ιστορικός».

Από την προετοιμασία θα λείπει ο Φάχρο Αλίχοντζιτς, ο οποίος έχει υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα της Μεγάλης Βρετανίας και θα ενσωματωθεί στο ρόστερ αργότερα.

Η ανακοίνωση

«"Πρώτη" για Πανιώνιο

Την πρώτη συγκέντρωση θα έχουν αύριο (18/8) το απόγευμα (6μ.μ.) οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο του Πανιωνίου στο κλειστό της Αρτάκης. Ο Νίκος Οικονόμου και οι συνεργάτες του περιμένουν όλους του αθλητές, εκτός από τον Φάχρο Αλίχοντζιτς, ο οποίος έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα της Μεγάλης Βρετανίας. Μόλις τις ολοκληρώσει, θα είναι το συντομότερο δυνατό στην Αθήνα για να θέσει εαυτόν στην διάθεση του προπονητή. Η ξεκούραση τελείωσε για όλους και από αύριο άπαντες πιάνουν δουλειά, προκειμένου να εκπληρωθούν οι στόχοι της ομάδας τη νέα σεζόν. Οι απαιτήσεις είναι μεγάλες και ο σχεδιασμός έγινε με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x