Ελλάδα

Αύριο τα σπουδαία για Μπόγρη, μεθαύριο για ΛεΝτέι

Αύριο και μεθαύριο θα γίνει γνωστό από την ΚΑΕ Ολυμπιακός το αν θα συνεχίσουν και τη νέα σεζόν οι Γιώργος Μπόγρης και Ζακ ΛεΝτέι αντίστοιχα.

Η εβδομάδα που διανύουμε είναι καθοριστική και στο επίπεδο κάποιων παικτών του υπάρχοντος ρόστερ του Ολυμπιακού. Ο Ντέιβιντ Μπλατ, συνεχίζει τον σχεδιασμό και τις επαφές για μεταγραφές στις θέσεις «1», «2»-«3», «4» και «5» που θα καλυφθούν με ξένους παίκτες, όμως θα πρέπει σε συνεργασία με την ΚΑΕ να ξεκαθαρίσει το τι μέλει γενέσθαι και με τους παίκτες που είναι ήδη στην ομάδα.

Ο λόγος για τους Γιώργο Μπόγρη και Ζακ ΛεΝτέι, των οποίων οι καταληκτικές ημερομηνίες για το αν θα ανανεωθούν από την ομάδα είναι οι 4η και η 5η Ιουλίου αντίστοιχα. Αύριο και μεθαύριο λοιπόν αν η ΚΑΕ δεν ανακοινώσει πως κάνει χρήση της οψιόν που έχει να τερματίσει με μια μικρή αποζημίωση τα συμβόλαια του Έλληνα σέντερ και του Αμερικανού πάουερ φόργουορντ αντίστοιχα, οι δύο παίκτες θα αγωνίζονται και τη νέα σεζόν με τα «ερυθρόλευκα». Ειδάλλως θα αποχωρήσουν μένοντας ελεύθεροι.

Οι πληροφορίες, αναφέρουν πάντως πως αμφότεροι δε βρίσκονται στα πλάνα του 60χρονου τεχνικού και αναμένεται να αποδεσμευτούν, όμως πριν την επισημοποίηση της απόφασης, κανείς δε μπορεί να μιλήσει με σιγουριά.

Ο έτερος που περιμένει να μάθει αν θα ενεργοποιηθεί ο τελευταίος χρόνος του συμβολαίου του, είναι ο Δημήτρης Αγραβάνης, με την καταληκτική ημερομηνία να είναι η 25η Ιουλίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x