NBA

Αυτά είναι τα πιο ακριβά παιχνίδια του ΝΒΑ

Τα ακριβότερα εισιτήρια αγώνων στο νέο πρωτάθλημα του ΝΒΑ δεν είναι για τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια, αλλά για… χάρη δύο θρύλων.

Όχι, δεν είναι στο Γουόριορς-Καβαλίερς το πιο ακριβό εισιτήριο για τη νέα σεζόν στο ΝΒΑ. Σύμφωνα με τη λίστα που κυκλοφόρησε, οι υψηλότερες τιμές συναντώνται σε δύο ματς που σχετίζονται με δύο θρύλους.

Το πιο ακριβό εισιτήριο είναι στα 1.620,64 δολάρια, για τον αγώνα των Σέλτικς με τους Καβαλίερς στις 11 Φεβρουαρίου, όταν η ομάδα της Βοστώνης θα αποσύρει τη φανέλα του μεγάλου Πολ Πιρς που αποσύρθηκε στο τέλος της περασμένης περιόδου.

Η δεύτερη υψηλότερη τιμή εισιτηρίου είναι 1.357,35 δολάρια, για τον αγώνα των Μάβερικς με τους Σανς στις 10 Απριλίου. Ο λόγος είναι πως το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει το τελευταίο της καριέρας του Ντιρκ Νοβίτσκι στο Ντάλας. Ο Γερμανός φόργουορντ έχει υπογράψει διετές συμβόλαιο, αλλά ο δεύτερος χρόνος είναι οψιόν της ομάδας.

Τρίτο στη λίστα είναι το Σέλτικς-Γουίζαρντς ανήμερα των Χριστουγέννων (1.096,52) και ακολουθεί την ίδια μέρα η ρεβάνς του τελικού Γουόριορς-Καβαλίερς (1.008,94).

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x