Ευρώπη

Αυτή είναι η πρόταση της Μπαρτσελόνα στον Λοτζέσκι

Συμβόλαιο το οποίο περιέχει ρήτρες αποδέσμευσης σε περίπτωση νέου τραυματισμού του στον αχίλλειο τένοντα έχει προσφέρει στον Ματ Λοτζέσκι η Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με την «Mundo Deportivo».

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις του Ματ Λοτζέσκι με τη Μπαρτσελόνα. Ο Αμερικανός φόργουορντ ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, πέρασε χθες τα ιατρικά τεστ και όπως δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 από σήμερα θα έμπαινε σε διαδικασία συζητήσεων με τους «μπλαουγκράνα».

Έτσι και έγινε, καθώς όμως μεταδίδει η έγκυρη «Mundo Deportivo» η ομάδα της Καταλονίας κατέθεσε την πρότασή της στον «Λότζο», που περιλαμβάνει ρήτρες αποδέσμευσής του σε περίπτωση υποτροπής στον αχίλλειο τένοντα, όπου τραυματίστηκε φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση της Ευρωλίγκας με την Ρεάλ Μαδρίτης και του στέρησε τη συμμετοχή μέχρι το τέλος της σεζόν.

Αν ο 32χρονος παίκτης δεχθεί αυτό τον όρο, θα είναι παίκτης της Μπαρτσελόνα για τα επόμενα δύο χρόνια, ειδάλλως θα εξετάσεις τις άλλες προοπτικές για την καριέρα του, καθώς έχει προσφορές και από Μακάμπι, Μπάγερν, Μπάμεπργκ και Παναθηναϊκό, με τους τελευταίους πάντως να έχουν σχεδόν εγκαταλείψει την περίπτωσή του, μετά την παραμονή του καθεστώτος των έξι ξένων στο πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x