Ελλάδα

Αυτοί συμμετείχαν στην «πρώτη» με τον Παπαθεοδώρου

Με μερικούς παίκτες της πρώτης ομάδας, αλλά και αρκετούς από την Εφηβική διεξήχθη η πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ, υπό τις οδηγίες του Ηλία Παπαθεοδώρου.

Η εποχή του Ηλία Παπαθεοδώρου ξεκίνησε και… επίσημα στον ΠΑΟΚ. Αν και η έναρξη της προετοιμασίας του «Δικεφάλου του Βορρά» αργεί ακόμη, ο Έλληνας κόουτς έκανε την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα το μεσημέρι της Τρίτης (6/6).

Μαζί του, ήταν οι συνεργάτες του Κώστας Χαραλαμπίδης, Δημήτρης Μενουδάκος και Μπάμπης Καραΐσκος, με το πρόγραμμα να διαρκεί για περίπου δύο ώρες και να συμμετέχουν οι Μαργαρίτης, Κόνιαρης, Χρυσικόπουλος, Καραμανώλης και Παπαδόπουλος που έχουν συμβόλαιο ακόμη με τον ΠΑΟΚ, αλλά και οι Έφηβοι Γιάννης Γιανναράς, Κώστας Καμπουρίδης, Κώστας Βλαγκόγιας, Παναγιώτης Καραγιώργος.

Στο μεταξύ, μέρος του προγράμματος ακολούθησε και ο Απόλλων Τσόχλας, ο οποίος βρίσκεται ακόμη στη Θεσσαλονίκη και είναι πολύ πιθανό να μιλήσει την Τετάρτη (7/6) με τον Ηλία Παπαθεοδώρου, για την παραμονή του στην ομάδα και την επόμενη σεζόν.

Τέλος, ο νέος προπονητής του «Δικεφάλου του Βορρά» είχε σήμερα και μία πολύωρη συνάντηση με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Νίκο Σταυρόπουλο, στο πλαίσιο του σχεδιασμού για τη νέα σεζόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x