Γενικά

Αυτός είναι ο δολοφόνος του Έντριαν Πέιν (pic)

Στη δημοσιότητα δόθηκε η φωτογραφία του άντρα, που πυροβόλησε και σκότωσε τον πρώην μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού, Έντριαν Πέιν!

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τη φωτογραφία του άντρα, που πυροβόλησε και σκότωσε τον πρώην μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού, Έντριαν Πέιν!

Για τη δολοφονία του 31χρονου συνελήφθη ένας 29χρονος, ο οποίος λέγεται Λόρενς Ντόριτι (Lawrence Dority), και κατηγορείται από τις αρχές για φόνο πρώτου βαθμού. Νωρίτερα, η αστυνομία εξέδωσε σχετική ανακοίνωση για το συμβάν, επιβεβαιώνοντας την τραγική είδηση.

Ο Ντόριτι βρισκόταν ακόμη στον τόπο του εγκλήματος όταν έφτασε η αστυνομία, ενώ ανακρίθηκε από τους αστυνομικούς πριν συλληφθεί. Περισσότερες λεπτομέρειες, ωστόσο, σχετικά με τις συνθήκες του θανάτου του Πέιν δεν έχουν γίνει γνωστές.


Εικόνες από το News 6 που έφτασε πρώτο στον τόπο του εγκλήματος


Ο κόσμος του μπάσκετ και όχι μόνο θρηνεί για την απώλεια του Έντριαν Πέιν, ο οποίος έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς το πρωί της Δευτέρας στο Όραντζ Κάουντι της Φλόριντα.

Λίγες ώρες μετά το τραγικό συμβάν, στη 1:37 το πρωί, το δίκτυο News 6 ήταν το πρώτο, που έφτασε στο σημείο και ενημέρωσε για το επεισόδιο στην περιοχή Ίγκρετ Σορς, ένα ήσυχο προάστιο του Ορλάντο.

Η γειτονιά αποκλείστηκε από την αστυνομία, η οποία ανακοίνωσε αρκετές ώρες αργότερα πως το θύμα ήταν ο πρώην μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού με θητεία και στο NBA.


Ανακοίνωση της αστυνομίας για Πέιν: «Νεκρός από πυροβολισμούς, συνελήφθη ο δολοφόνος του»!


Με επίσημο, πλέον, τρόπο επιβεβαιώνεται η τραγική είδηση του θανάτου του Έντριαν Πέιν, καθώς η αστυνομία του Όραντζ Κάουντι της Φλόριντα ανακοίνωσε πως ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού έπεσε νεκρός, επιβεβαιώνοντας επίσης πως άφησε την τελευταία του πνοή από πυροβολισμούς, ενώ τονίζει πως ο δράστης της δολοφονίας έχει συλληφθεί!

Ο χαμός του 31χρονου έχει προκαλέσει παγκόσμιο σοκ στον χώρο του μπάσκετ.

Μόλις πριν από λίγες ημέρες, ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ είχε πανηγυρίσει το νταμπλ στο Κατάρ με την Αλ Σαντ, μαζί με τους Βασίλη Μπρατσιάκο-Ζήση Σαρικόπουλο και είχε γυρίσει πρόσφατα στην πατρίδα του για την offseason.

Θυμίζουμε, ο Πέιν είχε δύο θητείες στον Παναθηναϊκό (2018, 2019), ενώ αγωνίστηκε -μεταξύ άλλων- σε Βιλερμπάν, Τίμπεργουλβς, Μάτζικ και Χοκς.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Στη 1:37 τα ξημερώματα της 9ης Μαΐου 2022, η αστυνομία του Όραντζ Κάουντι ενημερώθηκε για ένα περιστατικό με πυροβολισμούς στο τετράγωνο 2500 του Έγκρετ Σόρς Ντράιβ. Ένας άνδρας στα 30 του, ο οποίος πυροβολήθηκε και στη συνέχεια αναγνωρίσθηκε ως ο Έιντριαν Πέιν με ημερομηνία γέννησης την 19η Φεβρουαρίου του 1991, διακομίσθηκε σε νοσοκομείο και εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Ο δράστης του πυροβολισμού, ο οποίος αναγνωρίσθηκε ως ο Λόρενς Ντόριτι με ημερομηνία γέννησης την 17η Φεβρουαρίου του 1993, έμεινε στον τόπο του εγκλήματος και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα για να ανακριθεί από τους ντετέκτιβς. Ο Ντόριτι συνελήφθη με την κατηγορία της δολοφονίας πρώτου βαθμού και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο κρατητήριο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x