NBA

Βασικός ο Μπέβερλι στους Ρόκετς και τη νέα σεζόν

Βασικός στο πλευρό του Τζέιμς Χάρντεν θα ξεκινάει ο Πάτρικ Μπέβερλι, σύμφωνα με δηλώσεις του προπονητή των Χιούστον Ρόκετς, Μάικ Ντ’Αντόνι.

Ο επιθετικός προσανατολισμός των Χιούστον Ρόκετς αναμένεται να αλλάξει την ερχόμενη σεζόν.

Ο ηγέτης της ομάδας Τζέιμς Χάρντεν, θα μεταβληθεί μόνιμα στη θέση του πλέι μέικερ, έχοντας πολύ περισσότερο τη μπάλα στα χέρια του, σε σχέση με πέρυσι. Αυτό, όμως, δεν πρόκειται να επηρεάσει τη θέση του Πάτρικ Μπέβερλι.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού δεν θα χάσει τη θέση του στη βασική πεντάδα, παρά την έντονη φημολογία των τελευταίων ημερών.

Όπως δήλωσε στην «Houston Chronicle» ο κόουτς των Ρόκετς, Μάικ Ντ΄Αντόνι, αναμένεται να χρησιμοποιήσει τρεις «κοντούς» στη βασική πεντάδα: τους Χάρντεν, Μπέβερλι και Έρικ Γκόρντον, ενώ, υπογράμμισε ότι η εκτελεστική δεινότητα του Μπέβερλι, αλλά και οι τρομερές δυνατότητές του στον αμυντικό τομέα, είναι απαραίτητες για το βασικό σχήμα του.

Ο Μπέβερλι προέρχεται από μια αρκετά καλή χρονιά, στην οποία είχε κατά μέσο όρο 10 πόντους, 3,5 ριμπάουντ και 3,4 ασίστ ανά αγώνα, με 40% στα τρίποντα. Σκοπός του, να υπηρετήσει στο έπακρο το ταχύτατο στιλ μπάσκετ του Ντ’ Αντόνι, όντας σημείο αναφοράς στην περιφερειακή άμυνα του Χιούστον.

Επιμέλεια: Μάριος Φορτούνης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x