Ελλάδα

Βασιλακόπουλος για Μπάουμαν: «Είναι μια τεράστια απώλεια» - Συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΕΟΚ

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος αναφέρθηκε στην απώλεια του Πάτρικ Μπάουμαν, ενώ και η ΕΟΚ εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση με αφορμή τον ξαφνικό θάνατο του Γενικού Γραμματέα της FIBA.

Με προσωπική του τοποθέτηση, ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, εξέφρασε την οδύνη του για τον άδικο χαμό του Πάτρικ Μπάουμαν, κάνοντας λόγο για απώλεια ενός πολύ καλού φίλου και συνεργάτη.

«Είμαι συγκλονισμένος... Είναι μια τεράστια απώλεια, αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό για το μπάσκετ, στο οποίο είχε αφιερώσει την ζωή του. Εγώ βιώνω την απώλεια ενός εκλεκτού συνεργάτη και καλού φίλου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΕΟΚ.

Παράλληλα, επί του θέματος τοποθετήθηκε μέσω σχετικής ανακοίνωσης και η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, η οποία ανέφερε:

«Αίσθημα οδύνης προκάλεσε στα μέλη του Δ.Σ. της ΕΟΚ και προσωπικά στον πρόεδρο, Γιώργο Βασιλακόπουλο, το θλιβερό άγγελμα του αιφνίδιου θανάτου του γενικού γραμματέας της FIBA, Πάτρικ Μπάουμαν.

Ένας νέος άνθρωπος, ο οποίος για χρόνια δούλεψε με γνώμονα το καλό και την πρόοδο του μπάσκετ, έφυγε ξαφνικά από την ζωή, αφήνοντας πίσω του μια όμορφη οικογένεια, αλλά και ένα σημαντικό έργο σε εξέλιξη.

Ο Πάτρικ Μπάουμαν ήταν πραγματικός φίλος και εκλεκτός συνεργάτης του ελληνικού μπάσκετ»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x