Ελλάδα

Βασιλειάδης: «Ως το τέλος Σεπτέμβρη η απόφαση για το… πράσινο ΟΑΚΑ»

Ο Βασίλης Βέργης αποκάλυψε στον ΣΠΟΡ FM τα όσα του είπε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης σχετικά με το ενδεχόμενο να «πάρει» το ΟΑΚΑ για 49 χρόνια ο Παναθηναϊκός. Πού κολλάει η υπόθεση.

Υπάρχει θετικό κλίμα, υπάρχει επιθυμία για «συνεργασία», όμως επ’ ουδενί δεν μιλάμε για αποφάσεις και… υπογραφές, όσον αφορά την παραχώρηση του ΟΑΚΑ από την Πολιτεία στον Παναθηναϊκό για τα επόμενα 49 χρόνια.

Ο Βασίλης Βέργης είχε επικοινωνία με τον Γιώργο Βασιλειάδη και μετέφερε τα λεγόμενά του, επί του θέματος, στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM, αποκαλύπτοντας ουσιαστικά το πού κολλάει η υπόθεση.

Παράλληλα, γνωστοποίησε πως το αμέσως επόμενο διάστημα επίκειται ραντεβού του υφυπουργού αθλητισμού με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΚΑΕ, Τάκη Τριαντόπουλο, με τον Βασιλειάδη να διαβεβαιώνει πως το αργότερο ως το τέλος του Σεπτέμβρη θα έχουμε οριστικές εξελίξεις (είτε θετικές, είτε αρνητικές).

Αναλυτικά όσα είπε ο κ. Βασιλειάδης στον Βασίλη Βέργη και μεταφέρθηκαν στον ΣΠΟΡ FM

«Δεν είναι ακόμα έτοιμη η Κυβέρνηση για υπογραφές σχετικά με το ΟΑΚΑ. Δέχθηκα τηλέφωνο από τον κ. Τριαντόπουλο, μου ζήτησε ραντεβού για να μιλήσουμε και αυτό θα γίνει είτε την προσεχή Δευτέρα-Τρίτη, είτε το αργότερο την άλλη εβδομάδα.

Το κλειστό του ΟΑΚΑ εντάσσεται στο business plan των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων. Η Κυβέρνηση εξετάζει την υπόθεση, όμως στη… μέση υπάρχει το υπερταμείο. Πρόκειται για μία συνολική διαδικασία που βασίζεται σε οικονομικά δεδομένα και όχι με αυτήν καθ’ αυτήν την πρόταση του Παναθηναϊκού που είναι εξαιρετική.

Το αργότερο ως το τέλος του Σεπτεμβρίου θα υπάρχει οριστική απάντηση. Για την ώρα δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση, υπάρχει όμως θετικό κλίμα. Το θέμα βρίσκεται στη διαδικασία εξέτασής του»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x