Ελλάδα

Βασιλόπουλος: «Τιμή για μένα η μεταγραφή μου στην ΑΕΚ»

Την ικανοποίησή του για το γεγονός πως αποτελεί και επίσημα παίκτη της ΑΕΚ εξέφρασε στις πρώτες του δηλώσεις ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος.

Παίκτη της ΑΕΚ αποτελεί και επίσημα εδώ και λίγα λεπτά ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, με την Ένωση να ανακοινώνει την απόκτησή του μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν.

Ο διεθνής φόργουορντ στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε πως αποτελεί τιμή για τον ίδιο το ότι θα φορέσει τα κιτρινόμαυρα ενώ ξεκαθάρισε πως θα κάνει το καλύτερο που μπορεί για να βοηθήσει τους νέους του συμπαίκτες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο aekbc.gr:

«Μετά από τόσα χρόνια επαγγελματικής καριέρας είναι η πρώτη φορά, που η συγκυρία επιβάλλει ν’ αλλάξω ομάδα στα μέσα της αγωνιστικής περιόδου. Σε κάθε περίπτωση, η μεταγραφή μου στην ΑΕΚ είναι μια πραγματικότητα. Είναι αυτονόητο, ότι αποτελεί τιμή για μένα αυτή η εξέλιξη. Όμως, δεν είναι ώρα για λόγια. Είναι ώρα για δουλειά. Και δεν είναι κλισέ αυτό, που λέω. Η αλήθεια είναι. Δουλειά χρειάζεται. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου, ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας. Πρέπει ν’ αντιληφθούμε, ότι ακόμα υπάρχει πολύς δρόμος».

Τέλος όπως έγινε γνωστό ο Βασιλόπουλος επέλεξε να φορά τη φανέλα με το νούμερο «8».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x