Ελλάδα

Βασιλόπουλος: «Χρωστάμε την πρόκριση στην ιστορία του συλλόγου»

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος αναφέρθηκε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ για το 3ο παιχνίδι της σειράς με τον Ήφαιστο Λήμνου.

Το Περιστέρι υποδέχεται τον Ήφαιστο Λήμνου (25/5, 19:30) στο 3ο ματς της σειράς των playoffs και ο φόργουορντ της ομάδας του Πεδουλάκη, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, τόνισε ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του χρωστάνε μια πρόκριση στην ιστορία του συλλόγου.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος:
«Τι Game of Thrones και Stranger Things; Το ενδιαφέρον βρίσκεται στα παιχνίδια με τον Ήφαιστο. Πολύ αμφίρροπη η σειρά (το ξέραμε άλλωστε άπαντες) με ωραίο μπάσκετ, αν και στο παιχνίδι της Λήμνου έπρεπε να “πετάξουμε” ένα ημίχρονο για να αποδώσουμε αυτά που μπορούμε. Και με οδηγό την εικόνα του δεύτερου εικοσαλέπτου, θα μπούμε δυνατά στο παιχνίδι του Σαββάτου που, αν και κλισέ, έχει τον χαρακτήρα “τελικός”.

Μυστικά δεν υπάρχουν. Έχουμε παίξει με τον Ήφαιστο πέντε φορές μέσα στην χρονιά, συνεπώς κανείς δεν έχει να κρύψει τίποτα από κανέναν και όλοι ξέρουν όλους. Αυτό που πρέπει να κάνουμε από την δική μας μεριά, είναι να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι εξ αρχής. Μας έλειπε το “καθαρό μυαλό” στην Λήμνο και την πατήσαμε. Ελπίζω να μην επαναληφθεί διότι αυτή την φορά το λάθος θα είναι ολέθριο.

Έχουμε φτάσει να αγωνιζόμαστε τέλη Μαΐου, είμαστε μια ανάσα από την τετράδα και θέλουμε όσο τίποτα συνεχίσουμε την πορεία μας. Αφενός γιατί το χρωστάμε στους εαυτούς μας κι αφετέρου, στην ιστορία του συλλόγου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x