Διαφορετικούς παίκτες και χαρακτήρες βρίσκει τους Μίλος Τεόντοσιτς και Σέρχιο Ροντρίγκεθ ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ, Αντρέι Βατούτιν, μιλώντας μεταξύ σοβαρού και αστείου, για τον περίεργο χαρακτήρα του Σέρβου γκαρντ σε σχέση με τον αντικαταστάτη του στη ρωσική ομάδα.

«Ο Μίλος έπαιξε ιδιοφυές μπάσκετ και έκανε μοναδικές εμφανίσεις. Αλλά πλέον έχει φύγει και έχει έρθει ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ, που είναι εξίσου μεγάλος παίκτης, απλά διαφορετικός. Ο Μίλος ήταν κλειστός τύπος, ποτέ δεν έδειχνε τα συναισθήματά του, ούτε στο παρκέ ούτε στη ζωή. Ο Σέρχιο μπορεί να γίνει ίνδαλμα για τον κόσμο της ΤΣΣΚΑ. Δουλεύει σαν ρολόι, είναι χαρισματικός και πολύ ανοιχτός χαρακτήρας. Με τον Μίλος δεν ήξερες από ποια πλευρά σηκώθηκε κάθε μέρα και έπρεπε να προσέξεις πριν τον ρωτήσεις κάτι. Υπερβάλλω λίγο… Στον Σέρχιο αρέσουν τα πάντα στη Μόσχα και ελπίζω να μην αλλάξει άποψη όταν αρχίσει να χιονίζει», ανέφερε.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ