Ευρώπη

Βατούτιν: «Με τον Μίλος δεν ξέραμε πώς θα ξυπνήσει κάθε μέρα»

Ο Αντρέι Βατούτιν μίλησε μεταξύ σοβαρού και αστείου για τον ιδιόρρυθμο χαρακτήρα του Μίλος Τεόντοσιτς τονίζοντας πως ο αντικαταστάτης του στην ΤΣΣΚΑ, Σέρχιο Ροντρίγκεθ, είναι πιο… κουλ.

Διαφορετικούς παίκτες και χαρακτήρες βρίσκει τους Μίλος Τεόντοσιτς και Σέρχιο Ροντρίγκεθ ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ, Αντρέι Βατούτιν, μιλώντας μεταξύ σοβαρού και αστείου, για τον περίεργο χαρακτήρα του Σέρβου γκαρντ σε σχέση με τον αντικαταστάτη του στη ρωσική ομάδα.

«Ο Μίλος έπαιξε ιδιοφυές μπάσκετ και έκανε μοναδικές εμφανίσεις. Αλλά πλέον έχει φύγει και έχει έρθει ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ, που είναι εξίσου μεγάλος παίκτης, απλά διαφορετικός. Ο Μίλος ήταν κλειστός τύπος, ποτέ δεν έδειχνε τα συναισθήματά του, ούτε στο παρκέ ούτε στη ζωή. Ο Σέρχιο μπορεί να γίνει ίνδαλμα για τον κόσμο της ΤΣΣΚΑ. Δουλεύει σαν ρολόι, είναι χαρισματικός και πολύ ανοιχτός χαρακτήρας. Με τον Μίλος δεν ήξερες από ποια πλευρά σηκώθηκε κάθε μέρα και έπρεπε να προσέξεις πριν τον ρωτήσεις κάτι. Υπερβάλλω λίγο… Στον Σέρχιο αρέσουν τα πάντα στη Μόσχα και ελπίζω να μην αλλάξει άποψη όταν αρχίσει να χιονίζει», ανέφερε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x