Euroleague

Βατούτιν: «Πάντα θα είναι ευπρόσδεκτος στη Ρωσία ο Μπλατ»

Από τους πιο αγαπητούς προπονητές είναι στη Ρωσία ο Ντέιβιντ Μπλατ, όπως δήλωσε ο Αντρέι Βατούτιν ενόψει της αναμέτρησης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με τον Ολυμπιακό.

Πάντα ευπρόσδεκτος θα είναι στη Ρωσία ο Ντέιβιντ Μπλατ, σύμφωνα με όσα είπε ο Αντρέι Βατούτιν ενόψει του ματς της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με τον Ολυμπιακό, το οποίο χαρακτήρισε ως ένα πολύ δυνατό τεστ για την «ομάδα του στρατού».

Απόσπασμα από τη συνέντευξη του Αντρέι Βατούτιν στην ιστοσελίδα «mk.ru»:

Για το αν προσθέτει περισσότερη ίντριγκα το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, επειδή προπονητής είναι ο Ντέιβιντ Μπλατ: «Για μένα όχι. Έχουμε μία εξαιρετική σχέση με τον Ντέιβιντ. Ο Μπλατ είναι ένας από τους πιο αγαπητούς προπονητές στη Ρωσία για προφανείς λόγους. Με την εθνική ομάδα κατάφερε μία τεράστια επιτυχία στο Ευρωμπάσκετ του 2007. Επίσης, ο Μπλατ είναι ο βασιλιάς των δημοσίων σχέσεων και θα είναι πάντα ευπρόσδεκτος στη χώρα μας. Πριν το ματς θα τον κάνουμε μία μεγάλη αγκαλιά, αλλά μετά θα προσπαθήσουμε να τον νικήσουμε».

Για το καλό ξεκίνημα των «ερυθρόλευκων» στη φετινή Ευρωλίγκα: «Γι’ αυτό το παιχνίδι αυτό θα μας δείξει την κατάσταση που βρισκόμαστε αυτή την στιγμή. Το ματς με τον Ολυμπιακό είναι από τα πιο σοβαρά τεστ στο ξεκίνημα της σεζόν».

Για το αν ποτέ η ΤΣΣΚΑ Μόσχας μίλησε με τον Αμερικανοϊσραηλινό κόουτς: «Θα δώσω την είδηση: Ποτέ δεν καθίσαμε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Δεν φτάσαμε ποτέ σε συμφωνία. Γενικά, πάντα υπάρχουν φήμες στον αθλητισμό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x