Euroleague

Βατούτιν: «Σέβομαι απεριόριστα τον Σπανούλη-Δεν έχουμε κόμπλεξ»

Το απεριόριστο σεβασμό που έχει προς τον Βασίλη Σπανούλη αλλά και την φιλία του με την διοίκηση του Ολυμπιακού και τον Γιάννη Σφαιρόπουλο αποκάλυψε ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αντρέι Βατούτιν.

Τον σεβασμό που έχει προς το πρόσωπο του Βασίλη Σπανούλη αποκάλυψε ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αντρέι Βατούτιν.

Ο ισχυρός άνδρας της ρωσικής ομάδας σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ρωσική ιστοσελίδα rg.ru, χαρακτήρισε τον αρχηγό του Ολυμπιακού ως ένα εξαιρετικό παίκτη και έναν αληθινό χαρακτήρα.

Παράλληλα στάθηκε στην φιλία που έχει με την διοίκηση του Ολυμπιακού και τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, με τον οποίο διατηρεί πολύ καλή σχέση από το προηγούμενο πέρασμα από το τεχνικό επιτελείο της "αρκούδας", ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει τα όσα ακούγονται σχετικά με το πιθανολογούμενο κόμπλεξ της ΤΣΣΚΑ όταν αντιμετωπίζει την ομάδα του Πειραιά.

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό:
«Έχουμε καλές σχέσεις με την διοίκηση του Ολυμπιακού. Ο προπονητής του, Γιάννης Σφαιρόπουλος είναι φίλος μου από όταν εργαζόταν στην ΤΣΣΚΑ. Σίγουρα όμως στην Κωνσταντινούπολη θα γίνει μάχη και για δύο ώρες θα ξεχάσουμε τη φιλία μας».

Για το αν υπάρχει κόμπλεξ στην ΤΣΣΚΑ λόγω των ηττών από τον Ολυμπιακό:
«Δεν το πιστεύω αυτό σε καμία περίπτωση. Δεν υπάρχει μίσος για τον Ολυμπιακό και για τον Βασίλη Σπανούλη. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης και ένας αρσενικός χαρακτήρας. Πάντα σου λέει την αλήθεια, είτε είσαι συμπαίκτης του είτε πρόεδρος αντίπαλης ομάδας. Το σέβομαι απεριόριστα. Δεν υπάρχει κανένα κόμπλεξ. Δεν μου αρέσει να κοιτάω το παρελθόν. Είναι ένα παιχνίδι. Χρειάζεται χαρακτήρα, ικανότητες και τύχη».

Για την περσινή κατάκτηση του τροπαίου:
«Ήταν ένα όνειρο που βγήκε αληθινό. Δεν μπορεί να συγκριθεί με τίποτα. Στον τελικό όταν χάναμε το πλεονέκτημα που είχαμε, άρχισαν να μου μπαίνουν ιδέες και φοβήθηκα πως θα ζήσουμε τον ίδιο εφιάλτη. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Είναι ένα κατόρθωμα για το οποίο θα είμαστε υπερήφανοι. Ελπίζω να καταφέρουμε το repeat.

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Ξενικάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x