Euroleague

Βατούτιν στο sport-fm.gr: «Όχι, δεν βλέπω εφιάλτες με τον Σπανούλη»

Με ένα δυνατό γέλιο αντέδρασε ο Αντρέι Βατούτιν στο ερώτημα αν βλέπει εφιάλτες με τον Β. Σπανούλη και τον Ολυμπιακό. «Καταλληλότερος άνθρωπος για τη θέση», είπε για τον Δ. Ιτούδη.

Απολαυστικός και ακομπλεξάριστος ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αντρέι Βατούτιν, μίλησε στο sport-fm.gr και αντέδρασε γελώντας δυνατά στο ερώτημα αν βλέπει εφιάλτες με τον Βασίλη Σπανούλη.

Πάντως ξεκαθάρισε πως δεν μετρά το παρελθόν αλλά το σήμερα, πρόσθεσε πως η περσινή κατάκτηση του τίτλου αφαίρεση πολλή από την πίεση στις πλάτες της ομάδας του, ενώ αποθέωσε τον Δημήτρη Ιτούδη.

Αναλυτικά η συνέντευξη στον Χρήστο Ρομπόλη

-Πώς φαντάζεστε το φινάλε του ημιτελικού μεταξύ ΤΣΣΚΑ και Ολυμπιακού το βράδυ της Παρασκευής;
«Δεν ξέρω ακόμη. Για την ώρα νιώθω καλά που είμαστε εδώ και είμαστε τυχεροί που θα παίξουμε με τον Ολυμπιακό. Το Final Four είναι μια λοταρία. Ελπίζω και πιστεύω πως η ομάδα μας θα είναι έτοιμη».

-Πάντως φέτος η πίεση πρέπει να είναι λιγότερη για την ΤΣΣΚΑ, μετά τον περσινό τίτλο…
«Είναι αλήθεια αυτό. Υπήρχε πολλή πίεση πέρσι μετά από τόσες χαμένες ευκαιρίες μετά το 2008. Όλοι νιώθαμε την πίεση, οι παίκτες, οι προπονητές, η διοίκηση… Τώρα είμαστε πιο χαλαροί».

-Είναι έξτρα κίνητρο ή έξτρα πίεση για σας ότι παίζετε με τον Ολυμπιακό, που σας έχει κερδίσει τρεις φορές σε Final Four από το 2012 και μετά;
«Σέβομαι τον Ολυμπιακό σαν ομάδα και τους αδερφούς Αγγελόπουλους. Έχουμε εξαιρετικές σχέσεις. Δεν υπάρχει κάτι προσωπικό, ούτε το βλέπουμε διαφορετικά το συγκεκριμένο παιχνίδι λόγω του παρελθόντος. Σίγουρα η προϊστορία είναι κάτι ενδιαφέρον για τους φιλάθλους, τα ΜΜΕ και τους στατιστικολόγους, αλλά προτιμώ να μιλώ όχι για το παρελθόν, αλλά για το παρόν και το μέλλον».

-Λένε πολλοί ότι βλέπετε εφιάλτες με τον Σπανούλη…
«(Γελάει δυνατά) Όχι, δεν βλέπω εφιάλτες με τον Σπανούλη. Έχω καλή σχέση μαζί του. Ο Ολυμπιακός δεν είναι μόνο ο Σπανούλης, όπως και η ΤΣΣΚΑ δεν είναι μόνο η ομάδα του Τεόντοσιτς ή του Ντε Κολό. Είναι δύο μεγάλα κλαμπ και δύο μεγάλες ομάδες. Είναι λάθος να σκεφτόμαστε έναν παίκτη».

-Είναι ο Δημήτρης Ιτούδης ο καταλληλότερος προπονητής για την ΤΣΣΚΑ;
«Φυσικά και είναι. Μας οδήγησε στην κατάκτηση της Ευρωλίγκας, έχουμε πάει σε τρία Final Four και είναι ένας σπουδαίος προπονητής κι άνθρωπος. Τι περιμένετε να πω για τον Ιτούδη; Τον σέβομαι και τον εκτιμώ πολύ».

-Ποιες είναι οι προβλέψεις σας για τον MVP;
«Αν έπρεπε να κρίνω βάσει της συνολικής εικόνας της σεζόν, θα προέβλεπα πως MVP θα βγει ο Γιουλ. Όμως θα δούμε μετά τα παιχνίδια αυτά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x