Ελλάδα

Βελτιωμένη προσφορά Ολυμπιακού σε Γκριν! (audio)

Φορτσάρει ο Ολυμπιακός για τον Έρικ Γκριν. Οι Πειραιώτες έκαναν βελτιωμένη προσφορά στον Αμερικανό γκαρντ και περιμένουν την απάντησή του, πιθανότατα μέσα στη μέρα. Αναμονή για Οκάρο Γουάιτ.

Ανεβάζει την… πίεση στον Έρικ Γκριν ο Ολυμπιακός. Όπως μετέδωσε ο Νίκος Ζέρβας στον ΣΠΟΡ FM 94,6, οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν βελτιωμένη προσφορά στον Αμερικανό γκαρντ και περιμένουν, πιθανώς και μέσα στη μέρα, την απάντησή του.

Στην πρώτη προσέγγιση των δύο πλευρών είχε παρατηρηθεί μεγάλη διαφορά, ωστόσο μετά το ταξίδι των Γιάννη Σφαιρόπουλου και Χρήστου Σταυρόπουλου στο Λας Βέγκας και την επαφή που είχαν με τον 25χρονο άσο (που απέσυρε τη συμμετοχή του από το Summer League) υπάρχει μεγαλύτερη αισιοδοξία. Πάντως στο «κόλπο» παραμένει η ζάπλουτη Φενέρμπαχτσε κι αυτό περιπλέκει την κατάσταση.

Ο άλλοτε άσος της Σιένα δεσμεύτηκε πως θα απαντήσει άμεσα και στον Ολυμπιακό ελπίζουν να πει το «ναι» για να είναι αυτός που θα πλαισιώσει τον Βασίλη Σπανούλη στην περιφέρεια.

Στόχος των Πειραιωτών είναι να επιστρέψουν από το Λας Βέγκας ει δυνατόν και με δύο υπογραφές παικτών, καθώς πέραν του Έρικ Γκριν έχουν κάνει επαφές και με τον Οκάρο Γουάιτ, που συμμετέχει στο Summer League.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x