Ευρώπη

Βέστερμαν: «Ο Πόποβιτς είναι ο Ομπράντοβιτς του ΝΒΑ»

Ως τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς του ΝΒΑ θεωρεί τον Γκρεγκ Πόποβιτς ο Λέο Βέστερμαν, ο οποίος στη συνέχεια δήλωσε πως η Ελλάδα συγκαταλέγεται στις ομάδες που έχουν πιθανότητες να πάρουν το Ευρωμπάσκετ.

Το έργο του Γκρεγκ Πόποβιτς στους Σπερς είναι αξιοσέβαστο όπως δήλωσε ο Λέο Βέστερμαν στην ιστοσελίδα «bebasket.fr», παρομοιάζοντάς τον με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς του ΝΒΑ.

Στη συνέχεια, ο νέος γκαρντ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας ερωτήθηκε για τη συμμετοχή του με την εθνική Γαλλίας στο προσεχές Ευρωμπάσκετ, λέγοντας πως η Ελλάδα είναι από τις ομάδες που θα παλέψουν για να κατακτήσουν το τρόπαιο.

Αρχικά, ο Λέο Βέστερμαν ερωτήθηκε για το ποια ομάδα θεωρεί φαβορί στο προσεχές Ευρωμπάσκετ: «Όπως συνήθως, η Ισπανία είναι μία από τις ομάδες που πάει για να το πάρει, ειδικά από την στιγμή που θα είναι μαζί ξανά τα αδέρφια Γκασόλ. Επίσης, η Σερβία ακόμη και χωρίς τον Νίκολα Γιόκιτς θα είναι πολύ δυνατή. Όμως, όλες οι ομάδες έχουν τις πιθανότητές τους και αυτές είναι οι Ισπανία, Γαλλία, Λιθουανία και Ελλάδα».

Για το αν ο Γκρεγκ Πόποβιτς του θυμίζει τον Ντούσκο Βουγιόσεβιτς, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στην Παρτίζαν: «Λίγο πολύ, ναι. Ο Πόποβιτς είναι ο καλύτερος προπονητής του κόσμου τα τελευταία 10 με 15 χρόνια. Είναι αξιοσέβαστος, κάτι σαν τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς του ΝΒΑ. Νομίζω ότι μου θυμίζει λίγο τον Ντούλε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x