Ελλάδα

Βετούλας: «Αγωνιστήκαμε υπό αντίξοες συνθήκες»

Στις αντίξοες συνθήκες υπό τις οποίες αντιμετώπισε τον ΠΑΟΚ ο Προμηθέας στάθηκε ο Νίκος Βετούλας μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Ο Πατρινός τεχνικός στάθηκε στην έλευση των δύο καινούργιων παικτών και πως πληγώθηκαν από τη συγκεκριμένη ήττα, όμως περιμένει να γίνουν πιο σκληροί στη συνέχεια και να κοιτάξουν τα επόμενα ματς.

Αναλυτικά: «Καταρχήν, θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στον ΕΣΑΚΕ για την πρωτοβουλία του να βοηθήσει τους συνανθρώπους μας, ενόψει των εορτών. Εμείς είμαστε στενοχωρημένοι από την ήττα, όμως πρέπει να σταθούμε ιδιαίτερα και στο ότι υπάρχουν και άνθρωποι εκεί έξω με πολλά προβλήματα, οι οποίοι προσπαθούν να επιβιώσουν.

Είναι μια κίνηση που δίνει χαρά και ελπίδα στην κοινωνία μας. Τα παιδιά αγωνίστηκαν κάτω από αντίξοες συνθήκες, καθώς στη διάρκεια όλης της περασμένης εβδομάδας δεν κάναμε την προετοιμασία που θα θέλαμε, λόγω των προβλημάτων που είχαμε και της έλευσης των δυο νέων παικτών.

Η ήττα από τον ΠΑΟΚ μας"‘πληγώνει", όπως μας "πλήγωσε" και η ήττα από τον Άρη, όμως στο χέρι μας είναι τα δυο αυτά αποτελέσματα να μας κάνουν πιο αποφασισμένους και πιο σκληρούς. Η ευθύνη για την ήττα δεν βαραίνει τα παιδιά, είναι δικιά μου και την αναλαμβάνω. Στόχος μας τώρα είναι να δούμε μπροστά.

Θα προσπαθήσουμε στα επόμενα παιχνίδια να ενσωματώσουμε όλα τα παιδιά. Οι παίκτες μου έχουν προσωπικότητα και καρδιά. Το παιχνίδι χάθηκε σε δυο λεπτομέρειες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x