Ελλάδα

Βετούλας: «Δεν ήμασταν έτοιμοι για το πάθος του Κολοσσού»

Ως ένα πολύ καλό μάθημα για τον Προμηθέα Πάτρας είδε ο Νίκος Βετούλας την ήττα από τον Κολοσσού Ρόδου.

Ανέτοιμος να αντιμετωπίσει έναν ψυχωμένο Κολοσσό Ρόδου ήταν ο Προμηθέας Πάτρας και γι’ αυτό ηττήθηκε δίκαια, σύμφωνα με τον Νίκο Βετούλα.

«Μέχρι το 24’ ήμασταν ανταγωνιστικοί. Από ‘και πέρα ο Κολοσσός ήταν καλύτερος και νίκησε δίκαια. Χάσαμε πολλά αμυντικά ριμπάουντ και με το πάθος που είχε ο Κολοσσός πήρε τη νίκη. Τα λάθη και το ποσοστό στα τρίποντα, επίσης, έφεραν αυτό το αποτέλεσμα. Σίγουρα ήταν ένα μάθημα για το πως πρέπει να παίζουμε εκτός έδρας και όχι μόνο με το ένστικτο. Αν θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί για τη συνέχεια. Ο Κολοσσός ερχόταν από δύο ήττες και ήθελε πολύ το παιχνίδι. Εμείς το ξέραμε, αλλά δεν ήμασταν έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε το πάθος του Κολοσσού», ήταν τα λόγια του Νίκου Βετούλα.

Από την πλευρά του, ο Άγγελος Τσάμης είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ευχαριστώ τη διοίκηση του Κολοσσού για την τιμή που μου έκανε και με βράβευσε, αλλά και τον υπέροχο κόσμο για τα έξι χρόνια αγάπης που εισέπραξα εδώ. Γι’ αυτό θα τους έχω πάντα στην καρδιά μου και το εννοώ. Για το παιχνίδι, μέχρι το 27’ ήμασταν πολύ καλά, αλλά δυστυχώς στη συνέχεια χάσαμε τη συγκέντρωσή μας. Ξέραμε ότι ο Κολοσσός ήθελε πιο πολύ το ματς. Ένα σημαντικό στοιχείο που μας λείπει είναι το πάθος για τη νίκη. Ο Κολοσσός έδειξε να είχε πάθος καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x