Ελλάδα

Βετούλας: «Εύκολη απόφαση, να ξαναβρεί αυτοπεποίθηση το Ρέθυμνο»

Ο Νίκος Βετούλας δεν δυσκολεύτηκε να πει το «ναι» στο Ρέθυμνο και τόνισε πως προτεραιότητά του είναι να ξαναβρεί η ομάδα του τη χαμένη της αυτοπεποίθηση.

Εύκολη χαρακτήρισε την απόφασή του να αναλάβει τα ηνία του Ρεθύμνου ο Νίκος Βετούλας τονίζοντας πως για εκείνον προέχει να αποκατασταθεί η αυτοπεποίθηση της ομάδας του και να έρθει η νίκη στον κρίσιμο εντός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα Πατρών το Σάββατο.

«Θεωρώ πως η απόφαση να έρθω στο Ρέθυμνο Cretan Kings ήταν εύκολη. Φημίζεται ότι είναι μία πολύ καλά οργανωμένη και σοβαρή ομάδα, μετρώντας πολλές επιτυχίες, ενώ έχει και τον κόσμο της πόλης δίπλα της. Αυτό που θα προσπαθήσουμε είναι να αποκτήσει αυτοπεποίθηση η ομάδα, γιατί προέρχεται από αρνητικά αποτελέσματα, ώστε οι παίκτες να βγάλουν τον καλύτερο τους εαυτό στον αγωνιστικό χώρο. Άλλωστε είναι πολύ λίγες οι μέρες μέχρι το επόμενο παιχνίδι. Αρχικά θα γνωριστώ με τους παίκτες μου και θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί για το καλύτερο στη συνέχεια. Την συγκεκριμένη στιγμή μοναδικός στόχος είναι μόνο το επόμενο παιχνίδι. Κανένας άλλος. Θα κοιτάξουμε το ματς του Σαββάτου και μετά βλέπουμε», τόνισε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x