Ελλάδα

Βετούλας: «Παίξαμε με αυτοπεποίθηση στο δεύτερο ημίχρονο»

Στην αυτοπεποίθηση των παικτών του Ρεθύμνου στο δεύτερο ημίχρονο απέδωσε τη νίκη με «ανατροπή» επί του Κολοσσού ο Νίκος Βετούλας.

Ο τεχνικός των Κρητικών τόνισε πως ήταν πολύ σημαντική έτσι όπως ήρθε η συγκεκριμένη νίκη και πιστεύει πως στο πρώτο ημίχρονο η διστακτικότητα των παικτών του έδωσε την ευκαιρία στον Κολοσσό να επιβάλλει το ρυθμό του, όμως η αυτοσυγκέντρωση, η ενέργεια και η απουσία του Ρέλεφορντ τους βοήθησε, ενώ χαρακτήρισε δουλεμένη ομάδα τους Ροδίτες.

Αναλυτικά: «Συγχαρητήρια στα παιδιά. Θεωρώ πως η νίκη ήταν πολύ σημαντική με τον τρόπο που την πετύχαμε. Στο τεχνικό κομμάτι πιστεύω ότι ο Κολοσσός στο πρώτο μέρος είχε τον απόλυτο ρυθμό του αγώνα. Ήμασταν διστακτικοί και πήγε το παιχνίδι εκεί που ήθελε.

Στο δεύτερο ημίχρονο, σίγουρα παίξαμε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, με συγκέντρωση και ενέργεια, αλλά η μη είσοδος του Ρέλεφορντ θεωρώ πως μας βοήθησε. Αυτή είναι η αλήθεια. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε όπως παίζαμε συνήθως. Τουλάχιστον, αν χάσουμε, να χάσουμε με τον τρόπο που επιλέγουμε εμείς.

Ο Κολοσσός είναι πολύ καλή ομάδα και τον αδικεί η έβδομη θέση του πρωταθλήματος. Είναι δουλεμένη ομάδα και σίγουρα προβλέπεται πολύ δύσκολη σειρά. Συγχαρητήρια στα παιδιά και τους συνεργάτες μου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x