Ελλάδα

Βεζένκοφ: «Ο Άρης έχει τον πρώτο λόγο»

Προτεραιότητα του Αλέξανδρου Βεζένκοφ είναι να μείνει στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στον Άρη, όπως ξεκαθάρισε ο ίδιος με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Για τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ ο Άρης είναι σπίτι και παράλληλα οικογένεια, όπως δήλωσε ο ίδιος σε ραδιοφωνικό σταθμό και γι’ αυτό η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα έχει τον πρώτο λόγο για εκείνον!

Ο Βούλγαρος φόργουορντ τόνισε πως δεν είναι ακόμα έτοιμος για να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του για το NBA, ενώ συγκαταλέγει τον Ολυμπιακό στις πιο δυνατές ομάδες της Ευρώπης ενόψει και των παιχνιδιών της ημιτελικής φάσης των playoffs της Α1.

«Τα δώσαμε όλα, είχαμε μεγάλη ψυχή, ειδικά στο τρίτο παιχνίδι. Το παλεύαμε εδώ και τρία χρόνια μπούμε στην τετράδα και φέτος το καταφέραμε και είμαστε πολύ περήφανοι για αυτό. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι», δήλωσε αρχικά ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ «Yellow Radio 92,8» για τα ματς με την ΑΕΚ και στη συνέχεια αναφέρθηκε στη σειρά με τον Ολυμπιακό:

«Είναι δύσκολα παιχνίδια κόντρα σε μια ομάδα που πριν λίγες ημέρες έπαιζε στον τελικό της Ευρωλίγκας. Είναι μία από τις πιο δυνατές ομάδες της Ευρώπης. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε και γιατί όχι να κερδίσουμε και ένα παιχνίδι μέσα στην έδρα μας».

Για τους τελικούς του πρωταθλήματος που αντίπαλοι θα είναι είτε ο Παναθηναϊκός, είτε ο ΠΑΟΚ: «Είτε παίξουμε στο μεγάλο τελικό είτε στον μικρό πρέπει να είμαστε αυτοί που ήμασταν σε όλη τη χρονιά και να πάρουμε την πιο ψηλή θέση που μπορούμε».

Για τον κόσμο του Άρη: «Σίγουρα η σχέση είναι ιδιαίτερη με τον κόσμο. Με αγαπάει και τον αγαπάω πολύ. Με την πρόκριση του δώσαμε μεγάλη χαρά, αλλά πρέπει να πω πως κι εμείς χαρήκαμε πάρα πολύ. Όλο το επιτελείο της ομάδας, αυτό των 20-25 ατόμων, χαρήκαμε όσο και ο κόσμος».

Στο τέλος, αναφέρθηκε στο μέλλον του: «Ξέρω κι εγώ ο ίδιος ότι δεν είμαι έτοιμος για το ΝΒΑ. Ωστόσο, αν υπάρξει ομάδα που θέλει να διαλέξει στα ντραφτ θα συζητήσω μαζί της. Προς το παρόν δεν υπάρχει καμία πρόταση. Πρώτο λόγο έχει η Ευρώπη, αλλά πιο πολύ ο Άρης. Ο Άρης είναι το σπίτι μου, η οικογένεια μου. Όταν θα έρθει η ώρα να φύγω να ξέρετε, θα είναι πολύ δύσκολο. Θα μιλήσω με τον κύριο Λάσκαρη, τον κύριο Αρβανίτη και θα αποφασίσουμε πιο είναι το καλύτερο και για μένα και για τον Άρη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x