Ελλάδα

Βεζένκοφ: «Το ματς χάθηκε στο πρώτο μέρος»

Παρότι ο Άρης κάλυψε στο τρίτο δεκάλεπτο τη διαφορά από την ΑΕΚ, ο Σάσα Βεζένκοφ εκτιμά πως η ζημιά για την ομάδα του στο ΟΑΚΑ έγινε στο πρώτο ημίχρονο.

Η άμυνα του Άρη δεν στάθηκε στο ύψος της και σε συνδυασμό με τη διαφορά του πρώτου μέρους δεν επέτρεψαν να διεκδικήσει κάτι περισσότερο απέναντι στην ΑΕΚ, όπως είπε ο Σάσα Βεζένκοφ.

«Η ΑΕΚ είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα με παίκτες επιπέδου Ευρωλίγκας και με βαθύ ρόστερ. Πρέπει να παίξεις άμυνα Ευρωλίγκας για να την αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά. Να κάνεις το κάτι παραπάνω. Το παχνίδι χάθηκε στο πρώτο ημίχρονο όταν δεχθήκαμε εννέα τρίποντα. Στο τρίτο δεκάλεπτο προσπαθήσαμε αλλά τα πράγματα ήταν δύσκολα. Δεν κάναμε κάποια πράγματα σωστά και θα πρέπει να δούμε τι φταίει για να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στη συνέχεια του πρωταθλήματος», τόνισε ο ηγέτης των «κίτρινων».

«Η ΑΕΚ έχει έναν πολύ καλό παίκτη στο λόου ποστ, τον Μενσά-Μπονσού που εκτέλεσε 17 βολές και μας έκανε μεγάλη ζημιά. Στο σημείο που επιστρέψαμε στο παιχνίδι ο Αθηναίου μας σκότωσε με τα τρίποντα που πέτυχε. Δεν μπορέσαμε στη συνέχεια να αντιδράσουμε», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x