Ελλάδα

Βγαίνει στην αγορά για ψηλό ο Παναθηναϊκός Superfoods

Την αγορά για παίκτη που θα αναπληρώσει το κενό που δημιουργήθηκε με τον τραυματισμό του Γκιστ θα χτενίσει ο Παναθηναϊκός Superfoods, όπως μετέφερε ο Δ. Κοντός στον ΣΠΟΡ FM 94,6.Το προφίλ που αναζητά.

Βγαίνει στην αγορά για απόκτηση ψηλού ο Παναθηναϊκός Superfoods ύστερα από τον σοβαρό τραυματισμό του Τζέιμς Γκιστ, όπως μετέφερε ο Δημήτρης Κοντός στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Οι «πράσινοι» είναι σε αναζήτηση παίκτη ώστε να καλυφθεί το κενό που δημιουργήθηκε από τη ζημιά που υπέστη ο 30χρονος φόργουορντ/σέντερ, αλλά θα εντείνουν τις προσπάθειες τους ύστερα από το αποψινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την 8η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Υπενθυμίζεται ότι εκτιμάται πως ο Αμερικανός αθλητής θα μείνει αρκετό καιρό εκτός δράσης, καθώς έχει υποστεί απόσπαση της έκφυσης του μακρού προσαγωγού μυός του αριστερού ποδιού. Ο χρόνος απουσίας του δεν μπορεί να διευκρινιστεί ακόμη και θα καθοριστεί όταν αποφασιστεί ο τρόπος που θα αντιμετωπιστεί ο τραυματισμός. Αν επιλεχθεί να περάσει την πόρτα του χειρουργείου θα αυξηθεί το διάστημα απουσίας του. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μείνει εκτός για 1,5 με δύο μήνες τουλάχιστον.

Από τον Παναθηναϊκό Superfoods θα πάνε είτε για έναν παίκτη τύπου Οκάρο Γουάιτ (δηλαδή για καθαρό τεσσάρι) ή για έναν με τα χαρακτηριστικά του Γουόλτερ Ταβάρες, που είναι καθαρό πεντάρι. Όχι συγκεκριμένα τον 24χρονο άσο που είναι και ιδιαίτερα ακριβός, αλλά για έναν που διαθέτει τα ίδια στοιχεία με αυτόν στο παιχνίδι του. Το «τριφύλλι» έχει τη δυνατότητα να ελιχθεί με αυτόν τον τρόπο, λόγω της παρουσίας του Κρις Σίνγκλετον στο ρόστερ, καθώς ο πρώην παίκτης της Λοκομοτίβ Κουμπάν μπορεί να παίξει και στο «4» και στο «5».

Η συγκεκριμένη μεταγραφική υπόθεση κρίνεται ως διαφορετική από τον Παναθηναϊκό Superfoods σε σχέση με αυτή του Μάικ Τζέιμς και θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι σε αυτήν την περίπτωση θα πάρει παίκτη ο Κυπελλούχος Ελλάδος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x