Ευρώπη

Βγήκε «περίπατο» στην Πολωνία ο Ολυμπιακός

Ούτε για προπόνηση δεν άξιζε η Γκορζκόφ για τον Ολυμπιακό, με τις «ερυθρόλευκες» να σαρώνουν στην Πολωνία την αντίπαλό τους 85-56 για την τέταρτη αγωνιστική του Euro Cup γυναικών.

Ο Ολυμπιακός σάρωσε 85-56 την Γκορζκόφ στην Πολωνία για την τέταρτη αγωνιστική του Euro Cup γυναικών, έφτασε στις τρεις νίκες και κάλυψε την ήττα της περασμένης εβδομάδας κόντρα στη Ρίγα.

Οι παίκτες της Ελένης Καπογιάννη ανάλαβαν τα «ηνία» από το δεύτερο δεκάλεπτο και ύστερα και έφτασαν στην άνετη επικράτηση.


Τα δεκάλεπτα: 23-21, 34-40, 44-60, 56-85

Γκορζκόφ: Σπένσερ 9 (1), Ριτσικάβα 9, Πρεζέλι 5, Ντόντερς 2, Τζαβόρσκα 2, Στζάτερ 8, Μίσιεκ 4, Στέλματς 3 (1), Σγουόρντς 14

Ολυμπιακός: Μάζιτς 1, Σταμάτη, Χατζηνικολάου 9 (1), Νικολοπούλου 9 (1), Χαλιβέρα 3 (1), Σωτηρίου 2, Άντερσον 7 (1), Μακαουλάι 24, Σπυριδοπούλου 12 (4), Μπαλτά, Καλτσίδου 18 (2)


Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, η Ελληνίδα τεχνικός τόνισε πως: «Ηρθαμε σε μία δύσκολη έδρα. Ξέρουμε ότι η Γκορκζόφ στην έδρα της έχει πιο πολύ αυτοπεποίθηση και εμείς προερχόμασταν από ήττα. Αν θέλουμε να λεγόμαστε μεγάλη ομάδα θα έπρεπε μέσα εδώ να νικήσουμε. Ξεκινήσαμε λίγο νευρικά, λόγω του κόσμου, όμως στην πορεία το διορθώσαμε. Διορθώσαμε πολύ την άμυνά μα, δεν βρήκαν σχεδόν πουθενά διαδρόμους για να σκοράρουν.

Και βρεθήκαμε σε καλή επιθετική ημέρα, ακολουθώντας, όμως, το πλάνο μας. Με συγκεκριμένα συστήματα και απλά οι παίκτριές μας εκτέλεσαν με τον σωστό τρόπο τη σωστή στιγμή. Συγχαρητήρια στις παίκτριές μας, γιατί είναι πολύ καλή νίκη αυτή και προχωράμε. Ολες οι παίκτριες είναι ετοιμοπόλεμες για συγκεκριμένους ρόλους, απλά όλες χρειάζονται έναν χρόνο προσαρμογής στην ομάδα. Υπολογίζουμε σε όλες και, αργά ή γρήγορα, θα έχουν σπουδαίο ρόλο. Οποιος και να είναι αυτός, είναι σπουδαίος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x