Euroleague

Βιντορέτα: «Σπανούλης, Πρίντεζης και Στρέλνιεκς είναι παίκτες παγκοσμίου επιπέδου»

Πολύ δύσκολη αποστολή περιμένει τη Βαλένθια στο ΣΕΦ απέναντι στον Ολυμπιακό, όπως δήλωσε ο Τσους Βιντορέτα.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Ολυμπιακό ο Τσους Βιντορέτα, ενόψει της επίσκεψης της Βαλένθια στο ΣΕΦ, με τον προπονητή των «νυχτερίδων» να χαρακτηρίζει παίκτες «παγκοσμίου επιπέδου» τους Σπανούλη, Πρίντεζη και Στρέλνιεκς.

«Γνωρίζουμε ότι πάμε να παίξουμε κόντρα σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης, η οποία στα τελευταία εντός έδρας έχει κάνει τρομερά παιχνίδια. Κατάφερε να νικήσει εύκολα τις Μακάμπι Τελ Αβίβ και Φενέρμπαχτσε και έτσι στόχος μας είναι παρουσιαστούμε ακόμη πιο ανταγωνιστικοί, σε σχέση με τις δύο προηγούμενες μεγάλες ομάδες. Θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά στην άμυνα, να είμαστε δυνατοί στη ρακέτα, να μην επιτρέψουμε τα εύκολα ριμπάουντ και να παίρνουμε τα ριμπάουντ. Αυτές είναι οι βασικές αρχές ώστε να παρουσιαστούμε σταθεροί στις προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας και είναι πολλές», δήλωσε αρχικά ο Τσους Βιντορέτα και πρόσθεσε:

«Στα τελευταία του δύο εντός έδρας παιχνίδια ο Ολυμπιακός ήταν εξαιρετικός. Έτσι, είμαστε αναγκασμένοι να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι και physical, γιατί είναι μία από τις πιο δυνατές σωματικά ομάδες. Επίσης, έχει και την καλύτερη άμυνα. Εάν διατηρήσουν αυτό το επίπεδο, τότε εμείς θα πρέπει να αλλάξουμε τον ρυθμό και να χρησιμοποιήσουμε όλα τα “όπλα” που έχουμε. Έχουν παίκτες, όπως οι Πρίντεζης, Σπανούλης και Στρέλνιεκς που είναι σε εξαιρετική κατάσταση και είναι παίκτες παγκοσμίου επιπέδου. Τους συγκεκριμένους θα πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε με μεγάλη ένταση, όχι μόνο ατομική, αλλά και ομαδική. Ωστόσο, από την άλλη δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε να κάνουμε και καλή δουλειά και στους υπόλοιπους παίκτες που έχουν, γιατί και εκείνοι μπορεί να κάνουν τη ζημιά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x