Ελλάδα

Βλέπει Τόμπκινς, αλλά...

Ο Τρέι Τόμπκινς αρέσει πολύ στον Παναθηναϊκό, αλλά υπάρχει ένα σχεδόν απροσπέλαστο εμπόδιο για να αποκτηθεί ως αντι-Γκιστ. Συνεχίζεται η αναζήτηση προπονητή.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίσει την αναζήτηση προπονητή δίχως κάτι χειροπιαστό για την ώρα, με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο να βρίσκεται μέχρι νεωτέρας στον πάγκο.

Την ίδια στιγμή, λιγότερο από μια εβδομάδα έχουν στη διάθεσή τους οι «πράσινοι» για να βρουν τον αντικαταστάτη του Τζέιμς Γκιστ. Πιθανότατα την Πέμπτη θα βγει το αποτέλεσμα του δεύτερου δείγματος και θα ανακοινωθεί η τιμωρία του, που αναμένεται να τον κρατήσει εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν. Μέχρι την παραμονή έναρξης των play offs, δηλαδή μέχρι Δευτέρα ή Τρίτη, θα μπορούν να πάρουν παίκτη για τη θέση του Γκιστ οι νταμπλούχοι, αφού τότε λήγει η σχετική προθεσμία.

Πολύ ψηλά στη λίστα τους βρίσκεται ο Τρέι Τόμπκινς. Ο 25χρονος Αμερικανός (2,08μ.) κάνει καταπληκτική σεζόν με τη Νίζνι έχοντας 16,6 πόντους, 7,4 ριμπάουντ και 1,7 ασίστ κατά μέσο όρο στη VTB League, αλλά και 14,5 πόντους, 8,1 ριμπάουντ και 1,6 ασίστ στην Ευρωλίγκα. Είναι εξαιρετικός ριμπάουντερ και σκόρερ, διαθέτοντας και πολύ καλό μακρινό σουτ. Το πρόβλημα είναι πως η Νίζνι συνεχίζει τις υποχρεώσεις της στη VTB League (έχει σπάσει την έδρα της Ζενίτ, είναι στο 1-1 και παίζει τα δύο επόμενα ματς στην έδρα της με το πρώτο σήμερα και η σειρά κρίνεται στις τρεις νίκες) και είναι πολύ δύσκολο να τον αφήσει να φύγει.

Εξετάζονται κι άλλες περιπτώσεις, όπως του Μάρκους Χέισλιπ, ενώ πάντα είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να μη γίνει μόνο μεταγραφή αντι-Γκιστ, αλλά και προσθήκη σε άλλη μια θέση, αφού υπάρχει δυνατότητα αλλαγής και δεύτερου ξένου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x