Euroleague

Βοηθός Ομπράντοβιτς: «Για μία βδομάδα κάναμε προπονήσεις με ατμόσφαιρα ΟΑΚΑ»

Το «μυστικό» του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην προετοιμασία της Φενέρμπαχτσε για τα ματς με τον Παναθηναϊκό, στο ΟΑΚΑ, αποκάλυψε ο βοηθός του Ζοτς, Γιοσέπ Μαρία Ισκιέρδο.

Εκτός από το αγωνιστικό πλάνο και τα όσα θα αντιμετώπιζαν στο παρκέ, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς εγκλιμάτισε τους παίκτες της Φενέρμπαχτσε και στην ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ για τα ματς με τον Παναθηναϊκό Superfoods, σύμφωνα με τον Γιοσέπ Μαρία Ισκιέρδο.

Ο άμεσος συνεργάτης του Ζοτς αποκάλυψε στη «Marca» πως μία εβδομάδα πριν ξεκινήσει η σειρά των playoffs της Ευρωλίγκας, οι προπονήσεις της τουρκικής ομάδας γίνονταν με τα ηχεία να παίζουν στο… τέρμα την «πράσινη» εξέδρα.

«Ο Ζέλικο έχει μεγάλη εμπειρία από πολλά παιχνίδια Ευρωλίγκας, από ματς playoffs, ενώ ξέρει και την ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ. Ήμασταν πολύ καλά προετοιμασμένοι για τα παιχνίδια στο ΟΑΚΑ, καθώς επί μία εβδομάδα κάναμε προπονήσεις με τα ηχεία να παίζουν δυνατά την ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ. Έτσι, συνηθίσαμε στη φασαρία που θα αντιμετωπίζαμε εκεί», ήταν τα λόγια του βοηθού του Ζοτς στη «Marca».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x