Ευρώπη

«Βόμβα» αποχώρησης από τον Κιριλένκο!

Μία… βόμβα μεγατόνων έριξε ο Αντρέι Κιριλένκο! Ο «ΑΚ-47» αποκάλυψε σε γαλλικό κανάλι πως είναι πολύ πιθανό να πει «αντίο» στα παρκέ, μετά το τέλος των φετινών του υποχρεώσεων με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας!

Σαν… κεραυνός έπεσαν στους ανθρώπους της ΤΣΣΚΑ Μόσχας –και όχι μόνο- οι δηλώσεις του Αντρέι Κιριλένκο στο κανάλι «Canal +» και αναδημοσίευσε αποκλειστικά για την Ελλάδα το eurohoops. net
ρονος Ρώσος σούπερ σταρ αποκάλυψε πως σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να αποσυρθεί από την ενεργό δράση μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν!

«Είμαι χαρούμενος που τελικά επέστρεψα και είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να τελειώσω εδώ την καριέρα μου. Αυτή πιθανώς να είναι η τελευταία μου σεζόν. Ακόμα το σκέφτομαι για την επόμενη σεζόν, αλλά τη δεδομένη στιγμή θεωρώ πως είναι η τελευταία μου χρονιά», δήλωσε αρχικά ο Αντρέι Κιριλένκο, που στη συνέχεια ερωτήθηκε για τα μελλοντικά του σχέδια:

«Δεν ξέρω ακόμα. Πιστεύω πως έχω ακόμα χρόνια για να σκεφτώ τι να κάνω, όταν δεν θα είμαι πλέον παίκτης. Θεωρώ πως σίγουρα θα έχει να κάνει με το μπάσκετ με κάποιο τρόπο. Όμως, ακόμα δεν ξέρω. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να συνεχίσω στο άθλημα, όπως το να είμαι συνεχώς στο μπάσκετ ή να απέχω εντελώς».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x