Ευρώπη

«Βόμβα» του Μπράμου και… ματς μπολ τίτλου για τη Βενέτσια! (video)

Με το τρίποντο του Μάικ Μπράμου στα 7’’ πριν τη λήξη, η Βενέτσια επικράτησε 65-63 της Τρέντο και κάνοντας το 3-2, βρίσκεται μία νίκη μακριά από την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος Ιταλίας!

Μία νίκη μακριά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ιταλίας βρίσκεται η Βενέτσια, καθώς χάρη στο τρίποντο του Μάικ Μπράμου, στα 7’’ πριν τη λήξη, επικράτησε 65-63 της Τρέντο και έτσι προηγείται 3-2 στους τελικούς!

Για τρία δεκάλεπτα, οι φιλοξενούμενοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης, παίρνοντας μάλιστα και διψήφιες διαφορές. Ωστόσο, στο τέταρτο οι γηπεδούχοι έκαναν την αντεπίθεσή τους και το ισορρόπησαν. Στο τέλος, χρειάστηκε η «βόμβα» του διεθνούς φόργουορντ έξω από τα 6,75μ., με τον Φοράι από την άλλη να αστοχεί στο τρίποντο-απάντηση στην τελευταία επίθεση του ματς.

Πρώτοι σκόρερ για την ομάδα της Βενετίας ήταν οι Χέινς και ΜακΓκί με 13 και 11 πόντους αντίστοιχα, με τον Μπράμο να τελειώνει το ματς με 7 πόντους (1/2β., 2/6τρ.), ισάριθμα ριμπάουντ και 3 ασίστ. Από τους ηττημένους ξεχώρισαν οι Χογκ και Κραφτ με 17 και 16 πόντους αντίστοιχα.

Τα δεκάλεπτα: 16-18, 28-38, 44-52, 65-63


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x