Ευρώπη

«Βόμβες» Δέδα: «Καλή τύχη στη Φενέρ, κακή τύχη στον Κάλινιτς»

Άστραψε και βρόντηξε ο Στέφανος Δέδας μετά την ήττα της Γκαζιάντεπ από τη Φενέρ, βάλοντας κατά τη διαιτησίας, ενώ... ευχήθηκε κακή τύχη στον Νίκολα Κάλινιτς.

Κοντά στην επικράτηση επί της Φενέρ έφτασε η Γκαζιάντεπ του Στέφανου Δέδα, αφού βρέθηκε μπροστά στο σκορ ακόμα και με 24 πόντους στην έδρα της ομάδας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ωστόσο τελικά ηττήθηκε με 97-92.

Ο Έλληνας τεχνικός μετά το τέλος του αγώνα εξέφρασε τα έντονα παράπονά του από τη διαιτησία που έτυχε η ομάδα του, ενώ η κατάσταση ξέφυγε αναφερόμενος στον φόργουορντ των γηπεδούχων, Νίκολα Κάλινιτς, στον οποίο... ευχήθηκε κακή τύχη.

«Όπως είδατε ήταν ένα ματς επιπέδου Ευρωλίγκα. Δυστυχώς όμως μόνο ένας διαιτητής ήταν τέτοιου επιπέδου. Οι άλλοι δύο δεν ήταν. Είμαι περήφανος για την ομάδα του για την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο, η στάση των διαιτητών προς εμάς δεν ήταν καλή και αυτό δεν πρόκειται να τη βοηθήσει στο μέλλον.

Πρέπει όμως να μιλήσω για τον Κάλινιτς. Μετά το παιχνίδι μου είπε πολύ άσχημες λέξεις. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ αυτό και δεν θα τον συγχωρήσω ποτέ. Εύχομαι στη Φενέρ καλή τύχη, αλλά εύχομαι στον Κάλινιτς κακή τύχη. Πρέπει να ντρέπεται για τη συμπεριφορά του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x