Ολομέτωπη επίθεση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον Ζόρντι Μπερτομέου!

Λίγη ώρα μετά το Game 3 με τη Ρεάλ Μαδρίτης (όπου οι πράσινοι έχουν πολλά και σοβαρά παράπονα για τη διαιτησία) ο διοικητικός ηγέτης του Παναθηναϊκού εξαπέλυσε μύδρους κατά του εκτελεστικού διευθυντή της Ευρωλίγκας!

Του επιτίθεται με βαρείς χαρακτηρισμούς («άχρηστε, αποτυχημένε») και τονίζει πως κατάντησε τη διοργάνωση τσιφλίκι του.

Ξεκαθαρίζει, δε, πως ασχέτως με το πώς θα ολοκληρωθεί η χρονιά του Παναθηναϊκού στη φετινή Ευρωλίγκα, «εαν δεν αλλάξουν άμεσα και ριζικά πρόσωπα και καταστάσεις, εμείς στο τέλος της σεζόν αποχωρούμε απο αυτό που πλέον θα έπρεπε να ονομάζεται… τσιρκολιγκα».


Αναλυτικά η δήλωση Γιαννακόπουλου

«Συγχαρητήρια στην Ρεάλ για την νίκη της σήμερα.

Όλη η Ευρώπη παρακολουθεί και καταλαβαίνει με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο ότι η διοργάνωση δεν κρίνεται εντός γηπέδου. Όποιος ακόμα και μετά το σημερινό δεν το βλέπει ή βλάκας είναι ή στημένος.

Ο αποτυχημένος Ισπανός υπάλληλος με τα γυαλάκια έχει κάνει την διοργάνωση τσιφλίκι του.

Εκτός του ότι επί χρόνια φωνάζουμε διότι κανείς δεν μας λέει που πάνε τα λεφτά των χορηγών, της χρήσης εικόνας των σημάτων και των αθλητών, τα τηλεοπτικά δικαιώματα αλλά και το γιατί μετά απο τόσα χρόνια τα έσοδα των ομάδων απο την... εκπληκτική του διαχείριση ειναι πενιχρά, τώρα πια, την τελευταία διετία έχουμε σχεδόν σε όλους τους αγώνες πρωταγωνιστή κάποιον άγνωστο διαιτητή.

Οι αθλητές και οι προσπάθειές τους είναι πια σε δεύτερη μοίρα. Εκεί κατάντησες το μπάσκετ άχρηστε.

Όπως εχω προαναγγείλει ανεξαρτήτως τελικής έκβασης των προσπαθειων μας εντός αγωνιστικού χώρου εαν δεν αλλάξουν άμεσα και ριζικά πρόσωπα και καταστάσεις εμείς στο τέλος της σεζόν αποχωρούμε απο αυτό που πλέον θα έπρεπε να ονομάζεται τσιρκολιγκα».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ