Euroleague

Βοροντσέβιτς: «Κλαψιάρηδες στην Μπαρτσελόνα»

«Καρφιά» από τον Αντρέι Βοροντσέβιτς! «Είναι καλύτερα που παίζουμε στο Final Four με τους πολεμιστές της Λοκομοτίβ παρά με τους κλαψιάρηδες της Μπαρτσελόνα», τόνισε ο φόργουορντ της ΤΣΣΚΑ.

Καμιά συμπάθεια για την αποκλεισμένη από το Final Four Μπαρτσελόνα δεν έχει ο Αντρέι Βοροντσέβιτς. Ο φόργουορντ της ΤΣΣΚΑ αποκάλεσε κλαψιάρηδες τους παίκτες των «μπλαουγκράνα» και δήλωσε χαρούμενος για το ρωσικό εμφύλιο με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν στα ημιτελικά.

«Ήμουν στο πλευρό της Λοκομοτίβ σε όλη τη σειρά. Είμαι πολύ χαρούμενος που προκρίθηκαν και η Ρωσία θα έχει δύο ομάδες στο Final Four. Κατά την άποψη μου είναι καλύτερα να παίξουμε με τους πολεμιστές της Λοκομοτίβ παρά με τους κλαψιάρηδες της Μπαρτσελόνα. Εάν τα είχε καταφέρει και η Χίμκι θα ήταν ακόμα καλύτερα», τόνισε ο Ρώσος διεθνής.

Όσο για τον κρίσιμο Μάιο για την ΤΣΣΚΑ, ο Βοροντσέβιτς που θα παίξει σε ένατο Final Four είπε: «Πρέπει να νικήσουμε ανεξαρτήτως με το που παίζουμε. Ας ελπίσουμε πως θα είναι ένας ιδιαίτερος μήνας για τη χώρα μας στον οποίο πρώτα ο Θεός η ΤΣΣΚΑ θα πανηγυρίσει. Όταν βρίσκεσαι στο Final Four δεν έχεις χρόνο να δεις την πόλη διότι το πρόγραμμα είναι πολύ πιεσμένο. Μπορείς να δεις τις ομορφιές της πόλης μόνο από το αεροπλάνο και μέσα από το λεωφορείο. Για εμάς το που παίζουμε δεν έχει μεγάλη σημασία, η ΤΣΣΚΑ βρίσκεται με συνέπεια σε όλες τις τελικές φάσεις και θέλουμε να φτάσουμε μέχρι το τέλος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x