Euroleague

Βοροντσέβιτς: «Θα θυμόμαστε για πολύ καιρό την πίκρα από το Final Four»

Για πολύ καιρό θα μείνει χαραγμένη στο μυαλό των παικτών της ΤΣΣΚΑ Μόσχας η πίκρα από την αποτυχία στο Final Four της Πόλης, σύμφωνα με τον Αντρέι Βοροντσέβιτς.

Μεγάλη πίκρα έφερε στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας η αποτυχία στο Final Four της Πόλης, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό, όπως δήλωσε ο Αντρέι Βοροντσέβιτς, ο οποίος πρόσθεσε πως αυτή θα μείνει για πολύ καιρό ακόμη στο μυαλό των ανθρώπων της «ομάδας του στρατού».

«Συγχαρητήρια στη Φενέρμπαχτσε για την πρώτη της Ευρωλίγκα. Το να κατακτάς το τρόπαιο μπροστά στους φιλάθλους σου, σε κάνει διπλά χαρούμενο. Με την ένατη Ευρωλίγκα που κατακτά, συνεχίζει να γράφει ιστορία ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς», δήλωσε αρχικά στην «Izvestia» ο Αντρέι Βοροντσέβιτς.

Για το γεγονός ότι η ΤΣΣΚΑ δεν είχε την ίδια ένταση στο παιχνίδι με τη Ρεάλ, σε σχέση με αυτό κόντρα στον Ολυμπιακό: «Ούτε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό πιστεύω ότι είχαμε υψηλή ένταση, αλλά κόντρα στη Ρεάλ παίξαμε περισσότερο ως ομάδα. Όλοι θέλαμε τη νίκη στον μικρό τελικό, για να επιστρέψουμε σπίτι με καλή διάθεση. Τώρα, προετοιμαζόμαστε για τα προσεχή παιχνίδια στη VTB League. Είναι σίγουρο πως η πίκρα από το Final Four θα μείνει στο μυαλό μας για πολύ καιρό».

Για το τι είπαν οι παίκτες μεταξύ τους μετά την ήττα στον ημιτελικό: «Αναλύσαμε τα καλά και τα άσχημα σημεία μας. Η ΤΣΣΚΑ έχει παίκτες επαγγελματίες και έτσι ο καθένας ξέρει τι έγινε, αλλά η ζωή συνεχίζεται. Η ΤΣΣΚΑ είναι από τις ομάδες που μετά από μία ήττα δεν τα βάφει… μαύρα».

Για το αν έχουν βρει στην ΤΣΣΚΑ τι φταίει και έχασαν για άλλη μία φορά από τον Ολυμπιακό σε Final Four: «Το έχω πει πολλές φορές, πως τη μοίρα ενός ματς Final Four μπορεί να την καθορίσει και η παραμικρή λεπτομέρεια. Ένα λάθος ή μία χαμένη βολή. Φυσικά, χάσαμε από τον Ολυμπιακό λόγω των ριμπάουντ και των ασίστ. Καταφέραμε για τρία δεκάλεπτα να έχουμε τον έλεγχο, αλλά στο τέλος χάσαμε…».

Για το αν έχει μιλήσει με την ομάδα για να ανανέωση του συμβολαίου του: «Δεν είμαι ακόμη έτοιμος να συζητήσω αυτό το θέμα. Είναι σημαντικό να ολοκληρώσουμε τη σεζόν αξιοπρεπώς και τότε θα δούμε. Τώρα, θα πρέπει να συγκεντρωθώ σε άλλα πράγματα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x