NBA

«Βούβανε» το Σαν Αντόνιο ο Γουέστμπρουκ! (video)

Αστραπή… όνομα και πράγμα ήταν η Θάντερ μέσα στο Σαν Αντόνιο! Με τον δαιμονισμένο Γουέστμπρουκ να κάνει όργια, υποχρέωσε τους Σπερς στη δεύτερη εντός έδρας ήττα κι απειλεί να τους πετάξει πρόωρα έξω.

Ηχηρή σφαλιάρα «άστραψε» στους Σπερς ο Ράσελ Γουέστμπρουκ!

Παίρνοντας από το χέρι τη Θάντερ, ο θαυματουργός γκαρντ την οδήγησε σε θρίαμβο στο Σαν Αντόνιο (95-91) και την έστειλε ένα βήμα μακριά από τους τελικούς της Δύσης.

Αγγίζοντας ένα ακόμα triple-double, ο ηγέτης των φιλοξενούμενων σταμάτησε στους 35 πόντους (με 12/27 σουτ, 11 ριμπάουντ, 9 ασίστ, 2 κλεψίματα). Μπορεί λοιπόν να είχε συμπαράσταση μικρότερη του αναμενομένου από τον Ντουράντ (που είχε 23 πόντους με 8/21 σουτ), ωστόσο ενισχύθηκε από τον εξαιρετικό Άνταμς (με 12 πόντους και 11 ριμπάουντ).

Έτσι, η Θάντερ μπόρεσε να ανατρέψει διαφορά που έφτασε ακόμα και στους 13 πόντους και ολοκληρώνοντας την ανατροπή στην τελευταία περίοδο να πανηγυρίσει την τεράστια νίκη (που της επιτρέπει με μια ακόμα στην έδρα της να περάσει).

Βέβαια, οι Σπερς αναμένεται να πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους στην Οκλαχόμα, ωστόσο για να έχουν τύχη να κάνουν ξανά το break θα πρέπει ο Λεόναρντ (26 πόντους με 6 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 5 κλεψίματα) να έχει παραπάνω βοήθεια από αυτή που προσέφεραν οι Γκριν (20 πόντοι) και Όλντριτζ (με άλλους 20, αλλά με 6/21 σουτ).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x