Ελλάδα

Βουγιούκας για αντι-Παπαγιάννης στον Παναθηναϊκό!

Με τον Γιώργο Παπαγιάννη να συνεχίζει στο NBA, ο Παναθηναϊκός ψάχνει για έναν τέτοιο τύπου ψηλό (πέραν του «αθλητικού») και ο Ίαν Βουγιούκας συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να επιστρέψει στο τριφύλλι.

Στο προσκήνιο ξανά για τον Παναθηναϊκό ο Ίαν Βουγιούκας!

Μετά την αποχώρηση του Γιώργου Παπαγιάννη για τους Σακραμέντο Κινγκς, οι πράσινοι θέλουν να καλύψουν το κενό με έναν τέτοιου τύπου σέντερ και δη Έλληνα, προκειμένου να διατηρήσουν ανέπαφο το γηγενές στοιχείο.

Γι' αυτό, λοιπόν, ο 31χρονος σέντερ θεωρείται μια εξαιρετική λύση και αυτή την ώρα συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες, προκειμένου να επιστρέψει στο τριφύλλι, μετά τη διετία 2010-2012 όπου είχε φορέσει τα πράσινα.

Ο Βουγιούκας προέρχεται από πολύ καλή σεζόν στην Ευρωλίγκα με την Ζαλγκίρις Κάουνας, όπου σε 24 παιχνίδια κατέγραψε 11.1 πόντους, 4.7 ριμπάουντ και 1.3 ασίστ σε περίπου 20' συμμετοχής. Φυσικά η ιδανική περίπτωση για αυτού του είδους «πεντάρι» θα ήταν ο Γιάννης Μπουρούσης, ωστόσο η περίπτωσή του είναι πολύ «πολύπλοκη» και μοιάζει πολύ δύσκολο να προχωρήσει.

Τις προσεχείς μέρες, λοιπόν, αναμένονται εξελίξεις για τον Βουγιούκα. Φυσικά, πιθανή μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό δεν συνδέεται με τον «αθλητικό ψηλό» που εξίσου θα αποκτηθεί από τον Εξάστερο, με τον Σίνγκλετον να παραμένει σταθερά σε πρώτο πλάνο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x