Euroleague

Βουγιούκας: «Μας πλήγωσε η ήττα από τον Προμηθέα, στεναχωρήσαμε τον κόσμο μας»

Για τον αποκλεισμό από τον Προμηθέα στο Κύπελλο αναφέρθηκε ο σέντερ του Παναθηναϊκού, Ίαν Βουγιούκας, που πρόσθεσε ότι η ομάδα του βρίσκεται σε δύσκολη φάση.

Ως μια πολύ στενάχωρη στιγμή χαρακτήρισε τον αποκλεισμό από τον Προμηθέα στο Κύπελλο ο σέντερ του Παναθηναϊκού, Ίαν Βουγιούκας.

Παράλληλα, ανέφερε ότι αυτή η ήττα πλήγωσε πολύ εκείνον και τους συμπαίκτες του, ενώ τόνισε πως μια νίκη επί της Άλμπα θα βοηθήσει έτσι ώστε να ξεπεραστεί η πίκρα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ίαν Βουγιούκας:
- Για την αναμέτρηση με την Άλμπα: «Είναι μια νεανική ομάδα, η οποία είναι πέντε χρόνια μαζί. Τρέχουν πολύ καλά τον αιφνιδιασμό, παίζουν με ενέργεια και ενθουσιασμό και θα πρέπει εμείς να παίξουμε το δικό μας παιχνίδι για να τους κερδίσουμε».

- Για τον αποκλεισμό στο Κύπελλο: «Μας έχει πληγώσει αυτή η ήττα. Κακά τα ψέματα, ο Προμηθέας εκείνη την ημέρα έπαιξε καλύτερα από εμάς και φάνηκε πως το ήθελε περισσότερο. Είμαστε σε μια δύσκολη φάση, αλλά θα βοηθήσει μια νίκη αύριο, θα το ξεπεράσουμε και προχωράμε για το υπόλοιπο της σεζόν».

- Για την ανακοίνωση των παικτών: «Η ανακοίνωση ήταν κάτι που χρειαζόταν να γίνει. Η ομάδα έχει έναν λόγο που παίζει για τρία τρόπαια και είναι στενάχωρο που χάθηκε νωρίς ο ένας στόχος. Στεναχωρήσαμε τον κόσμο μας οπότε βγήκε η ανακοίνωση, θέλοντας κι εμείς να πούμε πως καταλαβαίνουμε τον πόνο σας, αλλά προχωράμε για την υπόλοιπη σεζόν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x