Euroleague

Βουγιούκας στο sportfm.gr: «Ο Πασκουάλ έχει τον τρόπο»

Στον τρόπο που ο Τσάβι Πασκουάλ έχει βρει για να μπλοκάρει τον Ολυμπιακό και να οδηγεί τον Παναθηναϊκό σε νίκες στάθηκε ο Ίαν Βουγιούκας μετά το θρίαμβο της ομάδας του στο ΣΕΦ.

Τρία σερί διπλά στο ΣΕΦ και τέσσερις διαδοχικές νίκες συνολικά δεν είναι σύμπτωση. Κι ο Ίαν Βουγιούκας μιλώντας στο sportfm.gr λίγο μετά το θρίαμβο του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ εστίασε στο ρόλο του Τσάβι Πασκουάλ.

Ο διεθνής σέντερ τόνισε πως η νίκη αυτή ήρθε στην κατάλληλη στιγμή, αλλά θα πρέπει να έχει και την ανάλογη συνέχεια.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Ίαν Βουγιούκα στον Χρήστο Ρομπόλη:

-Θεωρείς πως η νίκη αυτή ήρθε την κατάλληλη στιγμή μετά από μια σειρά από άσχημα αποτελέσματα;
«Σίγουρα η νίκη αυτή μας δίνει μια ανάσα. Όποτε κερδίζεις τον Ολυμπιακό, ειδικά στην έδρα του, είναι κάτι πολύ σημαντικό. Το χρειαζόμασταν. Προετοιμαστήκαμε καλά όλη την εβδομάδα πάνω σε αυτό το παιχνίδι, ήμασταν συγκεντρωμένοι και ελπίζω να χτίσουμε πάνω σε αυτό το αποτέλεσμα».

-Τρίτη σερί νίκη στο ΣΕΦ. Τελικά έχει βρει ο Παναθηναϊκός έχει βρει το κουμπί του Ολυμπιακού;
«Δεν ξέρω αν έχουμε βρει το κουμπί ή όχι. Φαίνεται ότι ο κόουτς έχει βρει τον τρόπο. Είναι νωρίς στη σεζόν. Αυτές οι νίκες είναι σίγουρα καλές και καλοδεχούμενες, αλλά η χρονιά έχει πολύ δρόμο ακόμη. Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι».

-Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλη δύναμη στη front line αλλά είδαμε ότι κι εσύ και οι υπόλοιποι ψηλοί τα πήγατε περίφημα…
«Σε γενικές γραμμές παίξαμε καλά και με πάθος. Όποιος αγωνίστηκε σήμερα πρόσφερε στην ομάδα, κερδίσαμε πολλές μάχες και το αποτέλεσμα ήταν αυτό που θέλαμε».

-Έκανες ίσως το καλύτερο παιχνίδι σου φέτος, παρότι δεν σκόραρες πολύ. Είσαι ευχαριστημένος;
«Ήμουν πιο ευχαριστημένος σε σχέση με άλλες φορές με τον εαυτό μου και την απόδοσή μου. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα όσο γίνεται. Ο κόουτς μαθαίνει εμένα κι εγώ μαθαίνω αυτόν. Ελπίζω όσο περνά η σεζόν να με χρησιμοποιεί και να είμαι αποτελεσματικός για την ομάδα».

-Πολλοί λένε πως συχνά αυτές οι νίκες επί του Ολυμπιακού μπορεί να κρύψουν τα προβλήματα του Παναθηναϊκού. Ποια είναι η άποψή σου;
«Δεν ξέρω αν οι νίκες αυτές κρύβουν προβλήματα ή όχι. Το βέβαιο είναι πως μας δίνουν πνοή για τη συνέχεια και καλή ψυχολογία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x