Euroleague

Βραβεύει Μπαρτζώκα ο Ολυμπιακός

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας επιστρέφει στο ΣΕΦ για πρώτη φορά ως αντίπαλος του Ολυμπιακού μετά την αποχώρησή του και η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ θα τον τιμήσει πριν από το τζάμπολ.

Υπό τις οδηγίες του, ο Ολυμπιακός κατέκτησε το τρίτο ευρωπαϊκό τρόπαιο της ιστορίας του και ο ίδιος έγινε ο πρώτος Έλληνας προπονητής που καταφέρνει κάτι ανάλογο. Τον Οκτώβριο του 2014 αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, αφού παραιτήθηκε έπειτα από επίθεση που δέχθηκε από δύο-τρεις εξαγριωμένους οπαδούς μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο κύπελλο. Δύο χρόνια και μερικές ημέρες μετά, ο Γιώργος Μπαρτζώκας επιστρέφει στο ΣΕΦ, για πρώτη φορά ως αντίπαλος.

Πέρυσι, όταν και προπονούσε την Λοκομοτίβ Κουμπάν η μοίρα δεν τον έφερε αντιμέτωπο με τον πρώην –και αγαπημένη- ομάδα του, όμως φέτος αυτό θα γίνει με τη Μπαρτσελόνα την Τετάρτη (16/11). Με αφορμή την επιστροφή του λοιπόν, η ΚΑΕ Ολυμπιακός, όπως συνηθίζει σε αυτές τις περιπτώσεις με πρώην μέλη της, θα τον τιμήσει πριν από το τζάμπολ, προσφέροντάς του τιμητική πλακέτα και κάποιο δώρο.

Ο Έλληνας τεχνικός, αναμένεται να γνωρίσει την αποθέωση, αφού ο κόσμος του Ολυμπιακού τον εκτιμά και αναγνωρίζει την προσφορά του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x