Ελλάδα

Βραβεύει Σάκοτα, Ιβκοβιτς η ΑΕΚ

Ειδικές βραβεύσεις ετοιμάζει η ΚΑΕ ΑΕΚ στη φιέστα που διοργανώνει κόντρα στην Αναντολού Εφές στις 29 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ.

Οι «κιτρινόμαυροι» ανακοίνωσαν πως θα διεξαχθούν αγώνες Παίδων, Εφήβων, ενώ θα βραβευτούν οι Ντράγκαν Σάκοτα και Ντούσαν Ιβκοβιτς.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση της ΑΕΚ ενημερώνει ότι οι διαδικασίες για τη διεξαγωγή της αναμέτρησης της "βασίλισσας" με την Αναντολού Εφές φτάνουν στην κορύφωσή τους.

Ανακοινώνεται ότι η διοίκηση ετοιμάζει εκπλήξεις για τους φίλους της ΑΕΚ, όπως θα αποδειχθεί στη διάρκεια του αγώνα - φιέστα της 29ης Σεπτεμβρίου με την Εφές. Με βάση τον προγραμματισμό και, προκειμένου κυρίως για τους νεαρούς οπαδούς, πάντως, στις 17:45 θα διεξαχθεί αγώνας επίδειξης από αθλητές των τμημάτων υποδομής, Παίδων και Εφήβων του συλλόγου.

Η πιο σημαντική βραδιά του ''pregame'' αφορά α) στη βράβευση του Ντράγκαν Σάκοτα για το πρωτάθλημα του 2002 και για την πολυδιάστατη προσφορά του στην ΑΕΚ από τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ, Μάκη Αγγελόπουλο, β) στη βράβευση του Ντούσαν Ίβκοβιτς από τον Άγγελο Κορωνιό, προπονητής και αθλητής αμφότεροι της κυπελλούχου Ευρώπης και Ελλάδος του 2000».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x