Ευρώπη

Δέδας: «Είμαι πολύ χαρούμενος που εργάζομαι στην Τουρκία»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε τουρκικό Μέσο, ο προπονητής της Μπαχτσεσεχίρ, Στέφανος Δέδας, μίλησε για την επόμενη μέρα της ομάδας του.

Η Μπαχτσεσεχίρ ήταν η ευνοημένη από τη διάλυση της Εσκισεχίρ, καθώς πήρε τη θέση της στη μεγάλη κατηγορία του τουρκικού μπάσκετ. Στον πάγκο της βρίσκεται ο Έλληνας προπονητής Στέφανος Δέδας, ο οποίος μίλησε στο basketmerkezi.com για τους στόχους της ομάδας του.

Ο 36χρονος τεχνικός αναφέρθηκε στις καλές σχέσεις που διατηρεί με τον πρόεδρο του συλλόγου, ενώ δήλωσε πολύ χαρούμενος που τα τελευταία χρόνια εργάζεται στην Τουρκία.

«Θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε μια πολύ ισχυρή ομάδα. Κρατήσαμε τους σημαντικότερους παίκτες μας, ενώ κάναμε πολύ καλές προσθήκες», τόνισε ο Δέδας, για να προσθέσει για τους στόχους της ομάδας του: «Το σημαντικό είναι ότι βρισκόμαστε στη μεγάλη κατηγορία. Θα επιχειρήσουμε να τη διατηρήσουμε στην Α’ κατηγορία. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό με το πρόεδρο και την ομάδα για να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας».

Στη συνέχεια, ο Έλληνας τεχνικός μίλησε για τις σχέσεις του με τον πρόεδρο του συλλόγου, Γιουσέλ: «Έχουμε ακριβώς το ίδιο όραμα. Θέλουμε να φτιάξουμε μια μπασκετική ομάδα που θα εκπροσωπεί τη χώρα με σεβασμό και θα παλέψει για να αγωνιστεί σε ευρωπαϊκήη διοργάνωση».

Για την εμπειρία που είχε με την Γκαζιαντέπ, είπε: «Με βοήθησε πάρα πολύ το γεγονός πως δούλεψα για δύο χρόνια στην Γκαζιαντέπ. Είναι πολύ δυνατό το τουρκικό πρωτάθλημα και έχεις πολλά σκαμπανεβάσματα. Δύο φορές περάσαμε στα playoffs. Έχουμε τις δυνατότητες για να επαναλάβουμε αυτές τις επιτυχίες με την Μπαχτσεσεχίρ. Έχω ζήσει για αρκετά χρόνια στην Τουρκία και είμαι πολύ χαρούμενος που εργάζομαι σε αυτή τη χώρα. Ζω εδώ με τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου και τους αρέσει πολύ».

Για τα σενάρια που θέλουν την Μπαχτσεσεχίρ να ενδιαφέρεται για τον προπονητή Ουφούκ Σαρίτσα: «Ο Σαρίτσα είναι ένας από τους πιο σημαντικούς Τούρκους προπονητές και έκανε εξαιρετική δουλειά στην Καρσίγιακα. Τον σέβομαι και πάντα μου αρέσει να παίζω κόντρα στην ομάδα του. Επίσης, του αξίζει να είναι προπονητής της Εθνικής ομάδας. Εγώ έχω συμβόλαιο με την Μπαχτσεσεχίρ και είμαι απόλυτα προσηλωμένος στους στόχους της ομάδας. Η φημολογία είναι μέρος της δουλειάς μας και πρέπει να συμβιβαζόμαστε με αυτές τις καταστάσεις. Ο πρόεδρος πάντως μου είπε ότι είμαι ασφαλής στη θέση μου και θα συνεχίσουμε να τον κάνουμε υπερήφανο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x