Ελλάδα

Δείπνο αποχαιρετισμού για Κηφισιά

Μέσα σε κλίμα ικανοποίησης για την πορεία της ομάδας, η διοίκηση της ΚΑΕ Κηφισιάς παρέθεσε το βράδυ της Τετάρτης αποχαιρετιστήριο δείπνο στους παίκτες και τους προπονητές της ομάδας.

Η χρονιά ολοκληρώθηκε με δραματικό τρόπο για την Κηφισιά (ας όψεται το αυτοκαλάθι του Μάρσαλ), αλλά αυτό δεν αμαυρώνει την εξαιρετική φετινή πορεία της ομάδας.

Η αυλαία έπεσε και τυπικά χθες βράδυ, όταν η διοίκηση της ΚΑΕ παρέθεσε αποχαιρετιστήριο δείπνο στους παίκτες και τους προπονητές της ομάδας.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Γιώργος Βαγενάς και Αντιπρόεδρος, Χάρης Ντιγριντάκης, μοίρασαν συγχαρητήρια. «Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους! Για μένα ήταν μια απόλυτα επιτυχημένη χρονιά .Ήταν μια χρονιά γεμάτη συγκινήσεις . Κάποιους θα σας δω και του χρόνου και τους άλλους θα τους ευχαριστήσω για την προσφορά τους και θα τους θυμάμαι πάντα . Καλό Πάσχα και καλό καλοκαίρι σε όλους», είπε ο πρόεδρος της ΚΑΕ.

Στo δείπνο από πλευράς διοίκησης της ερασιτεχνικής ομάδας (Α.Ε.Ν.Κ) παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της Α.Ε.Ν.Κ, Κώστας Κατσαμπάνης και η γενική γραμματέας της Α.Ε.Ν.Κ, Ελένη Δημουλά όπως επίσης και ο Αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Κηφισιάς , Παναγιώτης Δημουλάς.

Η ΚΑΕ Κηφισιά ευχαριστεί το εστιατόριο «PEPPER‘S» για την ευγενική του χορηγία και τη στήριξη καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x