Euroleague

Δεν ανέβηκαν στο πούλμαν Φώτσης, Σίνγκλετον, Γκέμπριελ και Τζέιμς!

Η αποστολή του Παναθηναϊκού από την Κωνσταντινούπολη ξεκίνησε με τους τέσσερις παίκτες να μην επιβιβάζονται στο πούλμαν. Ανάμεσά τους ο Αντώνης Φώτσης!

Οριστικά τέσσερις παίκτες του Παναθηναϊκού αρνήθηκαν να επιβιβαστούν στο πούλμαν για να επιστρέψουν στην Αθήνα οδικώς.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΣΠΟΡ FM 94,6 η αποστολή των πράσινων αναχώρησε από την Κωνσταντινούπολη με τους Φώτση, Σίνγκλετον, Γκέμπριελ και Τζέιμς να μην αποδέχονται την εντολή της διοίκησης.

Οι παίκτες αυτοί -σύμφωνα με πληροφορίες- έχουν ήδη κλείσει αεροπορικά εισιτήρια για την επιστροφή τους. Με την αποστολή επιστρέφουν κανονικά και τα μέλη του τεχνικού επιτελείου με επικεφαλής τον Τσάβι Πασκουάλ.

Η αναχώρηση είχε προγραμματιστεί στις 14:00, με τα μέλη της αποστολής να δίνουν ραντεβού περίπου ένα τέταρτο νωρίτερα κάτω από το ξενοδοχείο.

Οι Έλληνες παίκτες (εκτός του Φώτση), ο Γκιστ και οι προπονητές επιβιβάστηκαν. Όχι όμως και οι τέσσερις παίκτες που προαναφέραμε. Η άφιξη της αποστολής στην Αθήνα αναμένεται τα ξημερώματα.

Η απόφασή τους να μην ακολουθήσουν την εντολή της διοίκησης, εκφράζοντας την έντονη αντίθεσή τους, ενδεχομένως να προκαλέσει νέες αντιδράσεις, οι οποίες αυτή την στιγμή δεν μπορούν να προβλεφθούν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x