Ευρώπη

Δεν αποκλείει την αποχώρηση Σενγκέλια και Χάνγκα ο Σίτο Αλόνσο

Όλα είναι ανοικτά για την αποχώρηση των Τόρνικε Σενγκέλια και Άνταμ Χάνγκα από τη Λαμποράλ Κούτσα, όπως δήλωσε ο νέος της προπονητής, Σίτο Αλόνσο, μιλώντας σε ισπανικό ραδιόφωνο.

Κάθε άλλα παρά «κλειδωμένη» είναι η παραμονή των Τόρνικε Σενγκέλια και Άνταμ Χάνγκα στη Λαμποράλ Κούτσα, σύμφωνα με τον Σίτο Αλόνσο.

Ο νέος προπονητής της ομάδας από τη Βασκονία μίλησε σε ραδιόφωνο της Ισπανίας και τόνισε πως όλα εξαρτώνται από τις προτάσεις που θα φτάσουν για τους δύο παίκτες, ενώ όσον αφορά στην περίπτωση του Γεωργιανού φόργουορντ, ο οποίος απασχόλησε έντονα τον Παναθηναϊκό, είπε πως αναμένεται να συναντηθεί μαζί του σε λίγες ημέρες.

«Το αν θα συνεχίσουν εξαρτάται από τη θέλησή τους να παραμείνουν στη Βιτόρια, αλλά και την ικανότητά μας να ανταγωνιστούμε τις οικονομικές προτάσεις που θα έρθουν για εκείνους», δήλωσε αρχικά ο Σίτο Αλόνσο στον ραδιοφωνικό σταθμό «Radio Vitoria» ερωτηθείς για την παραμονή των Τόρνικε Σενγκέλια και Άνταμ Χάνγκα και πρόσθεσε:

«Μέχρι στιγμής είναι μαζί μας και δεν έχουμε κάποιο νέο ότι δεν θα είναι. Από την πλευρά μας πάντως, κάνουμε ό,τι μπορούμε για να… πονέσουμε λιγότερο αυτό το καλοκαίρι».

Στη συνέχεια, ο Ισπανός κόουτς ερωτήθηκε για το αν ο Σενγκέλια του είπε πως θέλει να συνεχίσει στη Λαμποράλ Κούτσα και πως δεν θέλει να πάει στον Παναθηναϊκό: «Όχι, δεν ισχύει αυτό. Μου είπε ότι θα μιλήσουμε σε λίγο καιρό και αυτό ισχύει. Από την άλλη, επίσης δεν έχω κάποιο νέο ότι θα αλλάξει κάτι και θα φύγει. Αυτή τη στιγμή είναι παίκτης της ομάδας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x