Ελλάδα

«Δεν είπαμε ακόμα την τελευταία μας λέξη»

Ο Απόλλων Πατρών έχασε ίσως τον καθοριστικότερο αγώνα στην προσπάθεια για την παραμονή στη Α1 μπάσκετ από τη Δόξα Λευκάδας και δύσκολα θα παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία.

Κάτι που δεν ασπάζεται τη δεδομένη χρονική στιγμή ο πρόεδρος των «μελανόλευκων», Βασίλης Γιαννόπουλος, αφού με δήλωσή του τόνισε πως ακόμα δεν έχουν πει την τελευταία τους λέξη και πως χάθηκε μια μάχη και όχι ο πόλεμος, περιμένοντας τη συμπαράσταση του κόσμου στο ματς της επόμενης αγωνιστικής κόντρα στον Κολοσσό.

Αναλυτικά: «Ως πρόεδρος του Απόλλωνα, αισθάνομαι τη βαθύτατη ηθική υποχρέωση να ευχαριστήσω, από καρδιάς, τους οπαδούς μας που βρέθηκαν στη Λευκάδα και στήριξαν ένθερμα την ομάδα μας μέχρι τέλους.

Πράγματι, η συμπαράστασή τους ήταν συγκινητική και δεν μπορεί, σε καμία περίπτωση, να περάσει απαρατήρητη, παρότι δεν ήλθε το επιθυμητό για όλους μας αποτέλεσμα. Χάσαμε απλώς μια μάχη, όχι όμως και τον πόλεμο.

Σε όσους μας έχουν ξεγραμμένους, έχω να πω μόνο ότι ο Απόλλων δεν έχει πει ακόμη την τελευταία του λέξη. Καλώ και προτρέπω τους οπαδούς του Απόλλωνα να δώσουν βροντερό "παρών" και στον επόμενο αγώνα της αγαπημένης μας ομάδας με τον Κολοσσό Ρόδου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x