Ελλάδα Α2 / Β / Γ Εθνική

«Δεν έχασε το Ηράκλειο, αλλά η Α1»

Την πικρία του εξέφρασε μέσω ανακοίνωσης το Ηράκλειο, το οποίο τελικά δεν επελέγη για την κενή θέση που άφησε η Κηφισιά στην Basket League. «Βγήκαμε κερδισμένοι, αλλά πικραθήκαμε», τονίζουν.

Ανάμεσα στις έξι ομάδες, που ήταν υποψήφιες για την κάλυψη της κενής θέσης που άφησε η Κηφισιά στην Basket League, ήταν το Ηράκλειο, το οποίο ακουγόταν όλο και πιο έντονα τον τελευταίο καιρό πως θα βρίσκεται στα «μεγάλα σαλόνια».

Τελικά, η Δόξα Λευκάδας ήταν ο σύλλογος που επελέγη να συμπληρώσει το παζλ των ομάδων που θα βρίσκονται στην Α1 τη νέα αγωνιστική περίοδο, με τους Κρητικούς να γνωστοποιούν μέσω ανακοίνωσης την πικρία τους για αυτό το αποτέλεσμα.

Η ανακοίνωση

«Δεν έχασε το Ηράκλειο αλλά η Α1 μπάσκετ....

Το Ηράκλειο βγήκε κερδισμένο από αυτή τη διαδικασία, άσχετα αν πικραθήκαμε απ το αποτέλεσμα! Ήμασταν στις δύο επιλαχούσες ομάδες, από τις έξι που κατέθεσαν φάκελο υποψηφιότητας, και με 3-2 δεν πήραμε την πρόκριση!

Στην όλη διαδικασία ακούσαμε πολλά καλά σχόλια από όλη τη χώρα, όλα ήταν προς όφελος της ομάδας μας! Συνεχίζουμε στην Α2 και τώρα θα κοιτάξουμε να ενισχυθούμε για να ανταπεξέλθουμε στην κατηγορία.

Η κινητοποίηση και η συγκινητική ανταπόκριση όλων των φορέων του νομού, καθώς και η αμέριστη συμπαράσταση του αποδεδειγμένα τεράστιου μπασκετικού κοινού της πόλης μας αποτελεί κινητήρια δύναμη και παρακαταθήκη για το μέλλον της ομάδας μας!
»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x